18 oktober 2011

Den dårlige samvittighed fra postkassen

Så landede det! Det store julenummer fra BoligLiv = min samvittighed bliver elendig! Jeg er absolut ikke den klassiske hausfrau der bager dagligt i stor stil, og som juleaften har kagedåserne fyldt med (hjemmegjorte) lækkerier. Næh - jeg kan nu altså godt li' at kværne en pakke skumbananer, bare sådan fordi de smager godt.


Undskyld mit franske, men for hæv'lede der kan laves mange ting her op mod juletid, og jeg får det ALDRIG gjort. Lidt konfekt, jo det får vi lavet. Men.. Julen er mere end konfekt - altså på den søde front. Jeg håber jeg I år kan nå at lave lidt andre ting, og måske endda noget der også er noget værd! ;-) Elsker dog at kigge i bladet og forestille mig at vores hjem så sådan ud op mod jul, som nogle af dem gør i bladet, men ak.. Jeg er nu altså også vild med, at vi bruger de samme ting år efter år - det hører julen til. Gentagelser. Så derfor behøver jeg vidst ikke lave så meget om, eller nyt, altid.

Og så lige et input til det visuelle! Kunstsiden I DO ART er sprængfyldt med godter for øjet - synes jeg. Enkelte ting nok lidt skæve, men snus rundt derinde, og bliv overrasket :-)

Ruth Crone Foster