01 januar 2012

Hva' så knaldperler? // nytår // borddækning

Så var man på den igen: god mad, godt selskab og krudtlugt i spandevis. Det er det samme hvert år, ligesom med julen, og vi elsker det! Vi holdte nytår hjemme med et par venner og dét var lige som det skulle være.

En surprise forret slæbte de med fra Frederiksberg, og vi kunne li' det: Kammuslinger med ærtepuré og kryddersmør med persille/hvidløg. Mm-m! Hovedretten var lammekølle, halverede kartofler, broccolisalat (ja ja, kedeligt kedeligt) og bagte rødbeder og jordskokker. Ingen sauce - big mistake, vi elsker jo sauce!

Og så dessert.. Hjemmebagt nøddebund med en masse nødder (yum!), vanilieis og hindbærcoulis. Bare dejligt, og lige ned i løgneren med det :-)

Aftenen var skøn, så skøn at jeg koncentrerede mig mere om selskabet, end at tage billeder. Så har flest af selve borddækningen som indeholdt striber, trekanter og cirkler - as we like it :-)

Billedstorm coming through!

13 Comments so far

 1. Labre billeder! Godt nytår til dig og din familie!

  SvarSlet
 2. Super cool servietsløjfe - ser ultra cool ud til den stribede dug! Håber det var en god aften :-)

  SvarSlet
 3. Super flot opdækning og virkelig lækker menu :)

  SvarSlet
 4. Godt nytår! Sikke en masse fede detaljer!

  SvarSlet
 5. Som altid voldsomt skønne detaljerede billeder !! Er VILD med dugen - er det voks- eller stofdug? Hvor er den mon fra?

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 6. Igen igen - tak for jeres dejlige kommentarer, det luner altså :-)

  Mia - mange tak :-) det er blot en masse meter almindeligt bomuldsstof jeg fandt for læææænge siden i Fakta til en flad 20'er.

  SvarSlet
 7. Super fedt bord - me like :-). Og lækker menu I fik. Håber du og dine får et fantastisk 2012 :-)

  SvarSlet
 8. aaaarhj et flot bord, det er da helt sindsygt! Lige til en boligreportage!!! Er servietterne fra Rema1000 mon?? Det ligner et print de havde før jul. Jeg købte to indkøbsnet med det.

  SvarSlet
 9. Bettina - rigtig mange tak, og i lige måde :-)

  Mette Kathrine - ja selvfølgelig er de fra REMA! Hehe - de er super fine synes jeg, nåede aldrig at købe en dug eller net med det, desværre :-)

  SvarSlet
 10. nej jeg stod også og kiggede længe på dugen, men synes ikke lige pengepungen var med på ideen :D

  SvarSlet