08 maj 2012

"Jeg ønsker mig bare søde børn..."


Snart fylder jeg år igen igen igen (pudsigt nok sker det hvert år!). Og jeg ønsker mig ikke søde børn, dem har jeg jo! Ligesom at ham jeg har valgt som kæreste og far til dem også er ret så sød.

Men.. Jeg ønsker mig én af hver af disse ting, fra Another Country - det er da lige hvad jeg også fortjener! Og så måske en(dnu en) kæmpe hytte til at smide det hele ind i...


Bænke 
Så lækkert skrivebord - ikke for stort, ikke for småt (i hvert fald ikke til at fylde i
hjørnet, næh, der kunne det godt liiiige stå..)
Keramikken fra Another Country udstråler også bare simpel lækkerhed.

Men okay.. Jeg kunne også falde ned og komme med et par simple ønsker. Jeg er altid bare på bar bund når jeg nærmer mig min fødsesldag. Egentlig er jeg smart nok at lave en liste hvor jeg skriver de ting på jeg ønsker mig, hele året, så når fødselsdag og jul nærmer sig og der bliver spurgt til ønsker, så har jeg dem! Så er problemet bare at vælge ud og ønsker jeg mig også VIRKELIG de ting jeg nu har skrevet ned? Naaah.. Det er HÅRDT at være fødselar ;-)
3 Comments so far

 1. Hold fast noget lækkert træhalløj. Lækker daybed, det må jeg nok sige. Hvem der bare havde plads nok til sådan en...
  Tag et kig på min ønskeliste, måske kan du blive inspireret:-) Den er på bloggen..

  SvarSlet
 2. Åh ja, sådan en daybed ville også gøre mig glad:-) Det er hårdt arbejde at finde på fødselsdagsønsker:-) I år har jeg kun ønsket mig ting til mig selv, altså ikke til hjemmet, og det var faktisk helt dejligt at blive forkælet på den konto:-)

  SvarSlet
 3. Kender godt besværet med at trække de helt rigtige og perfekte gaveønsker ud af ærmet, når tiden nærmer sig og det virkelig gælder. Jeg er dog slet ikke så praktisk som dig og får ikke noteret noget som helst ned i årets løb og derfor kommer spørgsmål om ønsker altid bag på mig. I år skal det være anderledes, har jeg lige bestemt :)

  SvarSlet