19 juli 2012

H&M Home - kids edition!

Så landede den endelig i den danske webshop - H&M Home med den første kollektion for de små. Der er lidt for enhver smag, inklusiv bogstaver (dem er vi ikke blevet trætte af endnu, er vi?). Sutter, tæpper, sengetøj og knager findes også. En bademåtte sågar - hvis nu dine børn har deres eget badeværelse, eller at du selv er lidt barnlig (herligt!).

Kig billeder af sagerne her, og kig videre på H&M's egen side med ALLE sagerne :-)
6 Comments so far

 1. Det er virkelig nogle fantastiske ting de kommer med. Jeg er helt vild med kanin-tingene til pigeværelset, som er i kataloget. Plus tæppet med stjernerne og det grå strikkede :)
  Kh

  SvarSlet
 2. Åh, og når nu man får 25% off så burde man da liiige, ja man gør

  SvarSlet
 3. De er så fine de ting - Sophia bliver den heldige ejer af lidt af det :) Synes det er ærgeligt at deres sengetøj ikke passer til baby- eller juniordyne :/

  SvarSlet
 4. Ja, har også lige luret i det i dag. De har virkelig mange fine ting - både til børne- og voksenrum :-)

  SvarSlet
 5. Jeg skal totalt meget have leopard håndklædet til den mindste, selvom hun næsten er for stor til håndklæde med hætte.

  SvarSlet
 6. Jeg bestilte onsdag aften og modtog idag fredag, hold da op de har oppet sig mht levering :-) men det er SÅ fint, men ja størrelsen på sengetøjet er da helt galt? Men havde alligevel tænkt mig at sy det til en sækkepude, så skidt med det :-)

  SvarSlet