et babyværelse

16 september 2012

Junosengen er blevet fundet på Trendsales, hvor den var meget lyseblå, slidt og trængte til en virkelig kærlig
hånd. Den hånd fik den og nu er den bare så fin! Plakaten med skyen købes her og rammen er fra IKEA.
De små billeder i ramme er fra Kerry

Ind i mellem så må man gå på kompromis: gulvet på værelset er endnu ikke blevet malet, det skal det, når altså
vi har tid og orker at flytte alle møbler fra rummet. Gulvtæppet matcher måske ikke heeeelt resten af rummet,
men det er altså dejligt det er der når vi tumler rundt på gulvet. Papirsboldene er fra den lille biks, shop.sirlig.dk
Tapetet er fra ISAK, kan købes flere steder, fx. hos minimums.dk

10 kommentarer

 1. Hvor er det flot. Lækkert med det smukke tapet på den ene væg.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina, det er altså også bare lækkert i virkeligheden det tapet! :-)

   Slet
 2. Hvordan hænger du pom pom'erne op? i en krog i loftet eller? :-) Vh.Birgitte (fast læser) Alittledream.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte :-)

   Jeg har blot sat dem fast med en helt almindelig fladhovedet (hvid) tegnestift. Jeg har 7-9-13 ikke oplevet at de er faldet ned endnu :-)

   Slet
 3. Jeg kan fornemme på billederne at du også har problemer med at Juno tremmesiderne ikke når sammen;-) Har du også forstærket bunden. Overvejer meget om jeg skal gøre det, da min pige på snart 11 måneder, er begyndt at hoppe i sengen

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, du har helt ret :-) Jeg håbede ingen bemærkede det. Jeg skylder skylden på min mand som ikke har fundet hvide strips endnu. Jeg har sat dem på for en sikkerhedsskyld, jeg vil nødigt se Pixies fingre klemt, eller at hun river tremmesiderne ud.

   Jeg har intet gjort ved bunden, den er stabil nok, til trods for Pixie også hopper i sengen. Det må være charmen ved en original juno :-)

   Slet
 4. Super flot værelse og selvom jeg elsker malede gulve skænkede jeg det ikke en tanke at noget var galt ved det træfarvede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen altså, Dorte, det er godt at høre :-) Jeg kigger jævnligt på dem og tænker "øv", men mest fordi jeg helst vil have at alle vores værelser, har samme slags gulv. Det må være noget OCD der slår ind der ;-)

   Slet
 5. Siike et fint og frejdigt værelse, det må da være en drøm at boltre sig løs her! Så fint!

  SvarSlet
 6. Du kan bare noget med indretning. Jeg er vild med det!
  Jeg tænker at man måske kan "leje" dig, til hjælp/input/ideer til børneværelses indretning? :-)
  Det kunne hvert fald være skønt!
  - men så får du garanteret nok at se til ;-)

  Måske du har nogle gode hjemmesider feks eller lign. Hvor man kan sætte billeder ind af alle de ting man gerne vil putte ind på værelset, for at se om det passer sammen stilmæssigt? Det må da være noget du kender til? :-D

  - Helle // precht89@hotmail.com

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig