13 september 2012

hukit kærlighed

Jeg synes, som så mange andre, at de er så fine til børnene! Fandt en stol hos Kirkesjov og nu skal den bare lige fixes. Det er selvfølgelig også det sjoveste, men også det der tager længst tid, specielt når jeg ikke helt ved hvordan den skal se ud.

Efter en let slibning af ryg og sæde
Færdig - og nu kommer resten bare...

Any ideas? Jeg tror faktisk at jeg hælder mest til, at lade den stå i træ. Men det lokker altså lidt, det der med at få malet sæde og ryg i en fin fin farve.

10 Comments so far

 1. hvad hedder stolen? Den er virkelig fin.
  synes træ er fint... men svært...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :-) Den er meget fin. Det er en Hukit. Ja, det er et svært valg, for det skal helst være rigtigt første gang jo :-)

   Slet
 2. Jeg synes til gengæld, at du skal male stellet i stedet. I en lys nuance. måske lysegul. det synes jeg kunne passe rigtig godt til det lyse træ.

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut også en mulighed! Jeg havde faktisk overvejet en lys gul - så skønt du lige deler dine tanker også :-)

   Slet
 3. jeg tænkte også først at male selve stellet og beholde sæde og ryglæn som nu, nyslebet, det er virkelig fint. evt. bare "dip dye" på benene, hvis resten kan slibes så det er ens. (Hvis du forstår hvad jeg mener ).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved bestemt hvad du mener, og det lyder også som en SUPER god idé! Ja, det skal gerne være ens så, hvis benene skal dyppes, så hele stolen ser godt ud. Super fin idé, det kan godt være jeg skal gøre det :-)

   Slet
 4. Jeg synes den er smuk som den er:-) Ellers så synes jeg du skal male stellet hvidt, så den er helt enkel og klassisk:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Stellet er bare det værste at male, det kræver jo tålmodighed?! Haha :-) Jeg synes også den er smadder pæn sådan her, meeeeeen.. Du kender det nok godt selv, så synes man liiiige der mangler noget..

   Slet
 5. Kære alle, hvor det glæder mig, at I taler så pænt om mine stole. Til jeres info, så åbner vi en ny hjemmeside (www.hukit.dk) til private på tirsdag. Jeg håber at I vil besøge den. mvh Jakob Münter

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jakob,

   Det lyder da rigtig godt!

   Stolen er meget fin, og utroligt holdbar når en stol med over 20 år på bagen, stadig ser fantastisk ud, men blot trænger til et løft.

   Tak fordi du kiggede med herinde :-)

   Slet