hvad vil du være når du bliver voksen // søndagstanker

30 september 2012

Men én ting ved jeg - en ny serie plakater er på vej i shoppen - synes du godt om?

Jeg ville være frisør, arkitekt, brandmand, bager og helt sikkert også model, da jeg var barn. Ingen af delene er jeg blevet - endnu - og jeg ved ikke helt hvad jeg skal lave når jeg bliver voksen (høhø). Jagten på et job er sat ind, ligesom hos mange mange andre.

Det er bare som om, at jeg end ikke selv ved, hvad jeg skal lave. Det er altså svært, når nu jeg er tættere på de 30 år end jeg selv vil være ved! Æv.

Kan jeg mon få en assistent, der fortæller mig hvad jeg er god til og hvor jeg skal arbejde? Det ville altså være en god ting, når nu jeg rigtig gerne vil lave noget, men bare ikke helt ved hvad. Og jobbene er måske heller ikke noget der bare lige vokser op af jorden (måske egentlig mere sandsynligt at de gror op af, end at de hænger på træerne?).

Uanset hvad, så ønsker jeg en rigtig god søndag. Herhjemme står den på oprydning, sortering, æbleplukkeri og fugefræsning (jep, actionpacked søndag!).


11 kommentarer

 1. Forstår dine tanker går selv ledig... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv æv æv - det er desværre bare så mange der gør, at det ikke giver særlig meget tiltro at man finder lige dét job der passer til en.

   God jagt og knæk og bræk derude i marken! :-)

   Slet
 2. Jeg kunne ligeså godt selv have skrevet det der indlæg. Står i akkurat samme situation... (...bortset fra at jeg lige har passeret de 30 - sshhh)
  Men NÅR vi engang finder ud af, hvad vi vil være når vi bliver voksne, SÅ ....! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg siger det ikke til andre! Ja ja, NÅR vi finder ud af det, SÅ siger jeg dig, så.... Høhø :-)

   Slet
 3. Hej Denise,

  Jeg vil gerne hjælpe dig, hvis du har mod på det.
  Du kan jo starte med at skitsere, hvad du har af uddannelse, hvilke jobs og funktioner, du har haft efter endt uddannelse (og her også hvilke kompetencer, der har været i spil hos dig), hvilke fritidsaktiviteter du lægger størst vægt på (hvad de giver dig, og hvilke kompetencer du bruger).
  Kig så på de kompetencer, du gerne vil kombinere, og hvor de evt. ville kunne bruges (du er ret kreativ, så brug i denne del af processen din kreativitet til at tænke ud af boksen).

  Rigtig god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig dejligt at høre Karina, det vil jeg absolut lige få samlet op på! Det er måske en god idé at sætte det sådan op :-) Tak!

   Slet
 4. Jeg synes du skal kontakte en karriere coach! Det kan være ret så opslidende at være jobsøgende SAMTIDIG med at man også lige skal finde ud af hvad man vil bruge resten af sit liv på!! Og så brug dit netværk, for hulan altså, det er bare det allervigtigste redskab når man søger job:-)
  Pøj pøj:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan da være at det var en god ting for mig, det er jo nemlig ikke fordi jeg ikke føler jeg kan noget, det er bare så svært at vælge, når jeg vil det hele! ;-)

   Ja, netværk, netværk, netværk - jeg skal nok! :-) Tak Ninna! :-)

   Slet
 5. Nu kender jeg dig jo ikke, så griber lige ud af set blå/bloggen, men har du tænkt på noget i retning af grafiker eller grafisk designer? Du har da i hvert fald et godt øje for den slags :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, jeg har også 1 års forløb som mediegrafiker bag mig, meeeen... Jeg går i stå når jeg KUN laver det, jeg er jo en bombe som helst skal lave lidt af hvert - og det er altså svært at gøre det i praksis. Måske skulle jeg bare tage mig sammen og tage én retning :-) Og tak for de søde ord, det er altså dejligt.

   Slet
 6. Åh hvor jeg kan følge dig. Jeg leder efter deltidsjob, men ved ikke helt som hvad.... Det er frustrerende, og når man så endelig tænker "jeg sender en ansøgning" får man svar om at de har modtaget +300... Vi er så mange der leder efter job, især de lidt specielle, kreative job.

  Endelig fant jeg vej til din blog. Indtil nu har jeg "kun" fulgt dig på Instagram :-)

  Kh
  Therese

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig