Eller... Mums?

02 oktober 2012

Jeg faldt over denne fantastiske video hos Synne og den skulle altså deles yderligere! Se den og grin med mig14 kommentarer

 1. Den er så morsom ! Af og til tænker man også at det må foregå sådan, ha ha. Jeg tar' nok også flere billeder når jeg spiser den sunde morgenmad, frem for forleden da det var Coco Pops... ;-)

  SvarSlet
 2. :) Virkelig morsom, tak for den!

  SvarSlet
 3. Ha ha ha... Jeg griner med dig! Jeg er ny i blog-land men allerede nu føler jeg at alle andre er totalt overskuds agtige med lækkert anrettet mad, altid smart tøj osv... Jeg halter vidst bagefter:) Tak for grinet!:) Du kan jo kigge forbi min blog hvis du får lyst - så kan det være du får et billede af min "natmad" de sidste 3 dage = chokolademusli... Mmm...;)

  Hav en dejlig aften!:)

  SvarSlet
 4. Hehehe.. ja, som kommentaren siger til en af hendes billeder - Totalt sigende!
  Der er en vis tendens til at alt her i blogland skal være overskuds agtigt, spelt, sundt, økologisk, ikke et hår forkert osv osv.. Sjovt nok er det sjældent hverdagen er sådan.. :D

  SvarSlet
 5. Hvor er de GENIALE! :D Alle bloggere må bare se dem :D

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig