Sin City / Las Vegas

31 oktober 2012
Det er jo på ingen måde "tacky" med malet himmel i loftet... Vel? ;-)
Det var sjovt, men også hårdt at være i Vegas. Mest hårdt at undvære børnene, som så samtidig havde noget af en ferie derhjemme med farmor og farfar, Tivoli, Cirkusmuseet og god mad ugen lang. Arh, gid man havde været der :-)

Celebreties fik jeg også set: Robert de Niro! Jeg stod praktisktalt lige ved siden af ham og paparazzien i mig havde selvfølgelig kameraet i hånden. Ta-da! Her er Bobby, igang med at skyde ny film. Han er ganske vist blevet lidt rund at se på, men det er ham!


Bobby de Niro
Det var ganske vist en god tur, endda rart at være (næsten) helt alene  med sin mand og også det der med at kunne sove længe. Men... Hjemme er nu bedst!3 kommentarer

 1. Husk din rare ven Ib <3
  du ved ib og noget med heart
  - hanneheidi1@mail.dk

  velkommen hjem

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem! Jeg var i USA som barn og gik rundt med konstant kvalme og madlede i 3 uger! Hvorfor skal cornflakes fx være i alle regnbuens farver? Jeg trængte bare sådan til god og ærlig mad, det er ikke let at finde over there.
  Godt I nåede hjem inden stormen. :-)

  SvarSlet
 3. Uha, det lyder til at have været en god tur, velkommen hjem - og ikke værst med en gang princip!-hjemkomst pakke, de har så mange lækre produkter.

  - Anne

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig