07 november 2012

webshop // maskingtape


Jeg har fået ny webshop, og med nye varer! Maskingtapen er lagt på hylderne - klik ind på sirlig.dk og se om der er noget af det du lige står og mangler :-) Hvad synes du om siden? Smid endelig en kommentar, så bliver jeg så glad!

10 Comments so far

 1. Skøn butik, helt bestemt mange fristende ting!!!
  Kan især godt lide overskriften på kategorien 'hele baduljen':)
  Kh Catrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tak Catrine, ja jeg er vidst ikke helt normal på det punkt med tekster - jeg synes bare tit at det bliver for kedeligt med "Produktliste" og andre kedelige ord ;-)

   Slet
 2. Rigtig dejlig shop, og skønt at det er så overskueligt! Dejlige produkter, er vild med det hele :-)

  SvarSlet
 3. .... hov glemte at skrive i farverne hvid, lilla og lyserød?

  SvarSlet
  Svar
  1. Forhåbentlig meget snart! De hænger mig over hovedet de bolde. :-)

   Slet
 4. Det ser så flot og prof ud det hele! Du er virkelig dygtig, tommel op herfra;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke tåle al den ros! Tak N :-) burde virkelig bare sørge for at lære at sy så godt som du - ville elske at have dine flotte punge og andre stoflækkerier i butikken også :-)

   Slet
 5. Hej Denise,
  Jeg vil bare lige skrive til dig og sige at jeg ikke har modtaget flagranken - bare den ikke er blevet væk med posten.. :o/ Så det er altså derfor jeg ikke har skrevet tak til dig endnu :o) God weekend :o)

  SvarSlet