15 december 2012

På lørdagsdate med Pinterest.com


Maven vælter lidt ud over buksekanten til aften. Frikadeller, kartofler, SAUCE og rødbeder er indtaget, kagen spist (ja ja, det var en rest fra igår som der stod "mor" på), og ungerne har sovet i flere timer. Nu er det den tid hvor jeg liiiiige skal nyde det er lørdag - førhen var det nok ikke en omgang ghostshopping den stod på, og som i dag, en vandretur gennem Pinterest.com-gaden - jeg er simpelthen tosset med den side!

Her er lidt af de fotos der inspirerer mig for tiden. Jeg ville elske at have 20-30 stuer, som hver især var malet og klar til alt det sjove med at rende forvildet rundt i en rus af indretningsabstinenser!

Følg mig gerne på Pinterest på min profil: pinterest.com/sirlig


4 Comments so far

  1. God shopping! Det er en herlig side at bevæge sig ind på, - man kan blive helt "høj" af andre menneskers kreativitet, nytænkning og indretning :0) Hilsen cupcake-stylisten

    SvarSlet
  2. Elsker også bare pinterest - opdagede lige at jeg allerede følger dig - man kan jo bruge flere timer på at ose derinde... :)

    SvarSlet
  3. Wauw, jeg kan godt forstå du bliver inspireret, det gør jeg også af de billeder du har lagt ind her!

    SvarSlet