30 januar 2013

Det er den tid på året.. // hip hip hurraÉn gang om året sker det - Mynthe bliver ældre! Det er samme tidspunkt, hvert år, men det kommer alligevel så meget bag på os, at hun altså bliver ældre, smukkere og mere skøn, mens vi andre bare blive lidt mere kedelige ;-) 6 år gammel og vi har fejret hende med manér! Først for familien og så dansefest med børnehaven. Truntemarie er glad og har fået så mange gaver, at hun kan fungere som lager for enhver legetøjsbutik.

I dag kom hverdagen hurtigt tilbage, øjenlægen blev besøgt og dommen var, at Mynthe sagtens kan se og briller bliver unødvendige - vi havde ellers en mistanke om, at hun manglede sådan et par. Men næh - hun er bare som mange andre børn glad for at sidde ca. 22,5 cm fra TV'et. Tsk tsk tsk...

Den gule saft med guava og lime, fra FUN faldt lige i My's smag - jeg tror jeg er
mere sådan en "rød-saft"-pige...
Vi har det ellers godt herhjemme, vi tester lækre produkter og det vil i allerhøjeste grad blive vist her på bloggen! Vi har gang i FUN saftevand, en helt ny type, med sin søde smag fra steviaplanten. Ret interessant!

Udover det skal vi til aften nyde godt af en opskrift fra Urtekram & Umahro - i hele 2013 vil de samarbejde og komme med lækre opskrifter til os der har en krop (høhø). En konkurrence er også igang, du kan deltage, og vinde en 1/2 dag i køkkenet med Umahro eller måske kurve fyldt med øko-varer fra Urtekram - ikke dårligt! Se lige her.

Jeg glæder mig til at få dejlig sund mad og nyde et glas sødt sundt saft - så kan sådan en onsdag da blive ganske fin!


5 Comments so far

 1. Et stort tillykke med den smukke pige!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Tillykke med hende, lyder til at have været en aldeles skøn dag - og sikke en fin kage :D

  - Anne

  SvarSlet
 3. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
  I'll be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I'll certainly comeback.


  my webpage :: toenail fungus treatment

  SvarSlet
 4. Hi to every , since I am genuinely keen of reading this webpage's post to be updated daily. It contains fastidious information.

  My page - cleaning services phoenix
  my web site: cleaning service phoenix az

  SvarSlet
 5. I'm not sure why but this web site is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I'll
  check back later and see if the problem still exists.

  Also visit my web blog - cleaning services phoenix

  SvarSlet