23 februar 2013

instaweek

Jeg har pimpet et sæt af husene med maling og wallstickers trekanter. 

Lille Pi og hendes værelse, som måske har ændret sig lidt siden sidst?

Der er blevet kigget på nye plakatidéer til sirlig.dk

Store My på vej i børneren - gisp, snart er det skoletid!

Argh, tiden går så hurtigt! Jeg kan ikke følge med - det er lørdag og jeg sidder lige 5 minutter hér, før det går løs med resten af weekenden.

Jeg saaaavner at blogge, flashe urimeligt lækre boligdrømme og selvfølgelig lidt DIY's. Men det kræver både tid, noget at blogge om og inspiration - jeg er sikker på at det hele vender tilbage. Lige nu fik jeg lyst til at flashe instagram fotos. Er du også derinde? Jeg hedder Sirlig og synes det er SÅ hyggeligt at lure med på Instagram og at der også er nogen der gider at følge mig.

God lørdag!

/D6 Comments so far

 1. Flotte huse.....kreativiteten og ideerne pibler frem :-) Men som du siger..... HVOR er tiden!??
  Men tak for ideerne :-)
  God weekend

  SvarSlet
 2. Hvor er lille Pixies værelse blevet fint - håber det går bedre med hendes ører. Kender så godt det med tiden...hvor blev for eksempel min lørdag af :) Rigtig god weekend. Anita

  SvarSlet
 3. Sikke en fed ide med huset :-) Jeg er også på udkig efter mere tid. Hvis du knækker koden for genering af mere tid, ser jeg frem til en DIY ;-)
  God weekend.
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Kender det skam godt det med tiden, og du skal jo endelig heller ikke føle dig presset til at blogge om noget, når tiden ikke er til det. Jeg læser jo netop dine blog, fordi jeg nyder at læse dine indlæg, da jeg kan se og læse, at de er skrevet med omhu og med hjertet <3

  Følger dig skam allerede derinde og hedder selv helenasolskin :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet smukt, dit fine hus! Jeg nyder dem også, har dog ikke fået dem pimpet endnu, men de skal nok komme på bloggen :-) dejllige billeder, ha en rigtig dejlig weekend!

  SvarSlet
 6. Hvor er det flot dit hus! :) Mit hus ligner dit på en prik, faktisk lidt vildt :) Bor også i stor København Hvidovre :)

  SvarSlet