25 februar 2013

sort vs. grå // maling


Jeg drømmer virkelig om en sort væg i stuen - som fx hos Kristina med bloggen
MY HOUSE INSPIRATION // se lige her // jeg er bare lidt i tvivl om min stue kan bære det - og ikke mindst min mand og mine øjne! Det er bare smukt smukt smukt, med sort og de kridthvide ting mod. I like!

En mørkegrå kunne også gå, jeg er stadig vældig glad for den i soveværelset, helt bestemt - men den sorte giver bare lige det der ekstra. 

Jeg må en tur på Pinterest og nyde alle de sorte lækre vægge igen - og så få en selv - ikke? :-)16 Comments so far

 1. Jeg syntes bestemt godt at din stue kan bære det, den er jo heldigvis meget lys. Du kunne jo også bare male stykket bag sofaen og frem til vinduet, så det nærmest ligner en ramme :-)
  Og man kan jo male over efter et stykke tid ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg kan li' dig! Ja, det kan altid males over - men altså.. At male er jo ikke bare at male. Kommer du og hjælper med at fjerne møbler, dække huller i væggen og afdække (hvilket er det VÆRSTE! Æv).

   Men værre er det ikke. Sikke nogle I-lands problemer man kan have! :-)

   Slet
 2. Helt sikkert skal du da have en sort væg. NU. Jeg er jo selv en sucker efter dem og har et par stykker (sort tavlelak). De giver SÅ meget kant til boligen :-)))

  SvarSlet
 3. Jeg tror ikke selv jeg har modet til at male en væk sort.
  Men er helt enig med dig i at det bare ser mega fedt ud.

  Det er også et vildt fedt sovevælelse i har :)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det fint ud hos jer! Jeg elsker sort og er selv meget glad for vores ene stuevæg, som jeg malede sort for et par år siden. Men grå er også virkelig smukt! Det sorte står dog meget flot, som du siger, til de hvide detaljer og skaber faktisk også både hygge og varme i rummet, som bliver mindre koldt, når det hele ikke er hvidt... Og skulle det gå helt galt, kan væggen jo males over igen. Kh Maria

  SvarSlet
 5. Jeg hepper på sort, det hygger så meget (og det dækker hurtigt så du skal ikke male mange gange ;).

  SvarSlet
 6. jeg tænker på at male min entre sort. Hele entreen vel at mærke (den er frygteligt lille, og nok mere en gang end en entré, og så har den fire døre, hvoraf de to er permanent åbne, så det er ikke et overdrevet stort areal) fordi jeg har set et billede et sted hvor der var nogle der havde gjort det, og det så så fint og huleagtigt ud!

  ps. det er altså nogle virkelig pæne stole du har!

  SvarSlet
 7. Sort væg er super flot - jeg synes det ville være så fint hjemme hos jer!

  SvarSlet
 8. Jeg er den lykkelige ejer af en sort væg i stuen. Det tog 2 år at overtale manden, men så lykkedes det endelig... Det er nu et år siden, og jeg maler aldrig den sorte farve over igen. Elsker den!!!!!

  SvarSlet
 9. STEMMER OGSÅ PÅ SORT - SORT ER BARE SEJT :)

  SvarSlet
 10. Hej :)

  Ville bare lige sige, at jeg har linket til dig her, håber det er okay :) ?

  http://fac-it.blogspot.dk/2013/02/de-burde-fa-en-shop.html?m=1

  SvarSlet
 11. Er også vild med den sorte væg i køkkenet hos Myhouseins, så pænt... :o)
  Go for it..

  SvarSlet
 12. Mørke vegger er bare helt fantastiske :)
  Vi har valgt flere her hjemme. Ikke i sort, men forskjellige nyanser av mørk grå.
  Nydelig!

  GO for it!
  Siw

  SvarSlet
 13. Hvor er jeres spisebord fra? :-)

  SvarSlet
 14. Det er virkelig fedt med en sort væg, der bryder med alt det hvide. Jeg kunne personligt selv godt tænke mig en sort væg, fx i soveværelset, men manden er ikke helt overbevist endnu :(

  SvarSlet
 15. Hvad hedder den grå maling som du har brugt?
  Mvh. Heidi

  SvarSlet