12 marts 2013

det jo bare tirsdag // DIP'N'DYE

Ja, det ER jo bare tirsdag, hvorfor skal vi forkæles med sol? Hurra! Jeg elsker det! En eksamen er overstået, jeg har fået en kold cola (indrømmet, jeg elsker det stads!) og jeg har fået lavet ét af de millioner projekter mit hovede har udtænkt vi skal have lavet. En stol har fået sig et nyt look ved et trylleslag! Næsten.

Dip dye. Det er pænt. Lige nu i hvert fald. En gammel stol fik sig en make-over og jeg er godt tilfreds. Den skal være på Mynthes værelse, som også har forvandlet sig en del, da hun snart er skolebarn og det kræver en ændring af værelset. Bum.I morgen vil jeg flashe resten af rummet, men et lille glimt af en nyerhvervelse er der lige her. Fine puder som barnet elsker og som jeg faktisk synes er et virkelig godt bud på brugbare Hello Kitty sager - jeg har ellers altid set den kat som være kvalmende plastik-agtig på en ikke så tiltalende måde. Heldigvis har vi fået alternativer i ILVA og jeg fik foræret et par puder, så jeg kunne finde ud af, hvad det var for en serie vi mødre nu også kan vælge fra. 

8 Comments so far

 1. Skønt med en glad dag :-)
  Stolen er blevet sjov og flot. God ide!
  Og du har ret Hello Kitty puderne er da sagtens til at holde ud..... når de nu skal være der ;-) Her er der lidt trend i at de unge piger bærer kattens smykker eller en tshirt.... eller noget andet i det stads. Hjælpppppp!
  Lykkelig dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo det! :-) Jeg er sådan en mor der helst også ser, at mit barn selv ved, hvad hun kan li' - og Hello Kitty står ret højt på listen, sammen med Barbie og Lego Friends :-)

   Tak og i lige måde!

   Slet
 2. Hov, tillykke med eksamen, håber det gik godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg håber også det gik fint! Det var skriftligt, så jeg skal vente spændt på karakteren :-)

   Slet
 3. EIIIII hvor er den stol FED!!!! tak for den skønne inspiration :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en god nem idé med stolen - den er blevt virkelig fin. Jeg er helt vild med farvekombinationen der står virkelig godt til det lyse træ.

  SvarSlet
 5. Fed ide med stolen.... Puderne er nu ret fine.... Men men jeg forsøger stadig at holde døren lukket for den lille kat! Indtil videre lykkes det meget fint!
  Kh Camilla

  SvarSlet
 6. Så lækker en stol - virkelig god idé!

  SvarSlet