31 marts 2013

Et besøg hos KreaVilla // kobberstage & papirslampeSelvom Whiteover måske ikke lyder særlig fint, eller er placeret særlig vel ud mod kysten, så er her dælme et par kreative fiduser eller 10! 

En af de andre bloggere, bor her i byen med mig, det er Christina med bloggen kreavilla.blogspot.dk - Christina er virkelig en haj til at lave kobberstager og snart er hun forhåbentlig en haj med webshop! I dag var jeg et smut forbi til en snak og et par kreative indslag. Jeg blev grebet af alle hendes kobberdele og fik lige sneget en stage jeg selv var med til at sætte sammen, med hjem! Christina laver de vildeste ting - og de fedeste lamper, af kobber og beton. Jeg håber håber håber, at hun snart får en fin lille produktion igang, som vi andre kan få glæde af.

Indtil da, så kig forbi hendes blog, og se inspiration og fold en lampe - sådan en fik jeg også lige en hånd med at lave, og her er den blot hængt op med garn. Tanken er at der skal en fatning i. En diamantlampe ligner det næsten! Den er simpel og fin, jeg tør godt vædde med, at alle kan lave den, se alt omkring den, lige her: Papirlampe

Et skønt lille visit med et skønt gemyt :-)

3 Comments so far

 1. Nøj, en fin stage! Jeg er helt pjattet med formen.. Wow.. :o)

  SvarSlet
 2. De er superfine, jeg tror da jeg skal prøve at lave en :) Men hvad med brandfare ift, at sætte pære i mon?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så papirlampen jeg mente :) men stagen er også superflot!

   Slet