Let it snow, let it snow, let it snow.. (og så SMELT gerne i morgen)

20 marts 2013Lad det sne! For pokker! Giv mig en kæmpe føntørrer, så skal I se global opvarmning - jeg er træææææt af at fjerne sne fra fortovet, og jeg savner at se mine blomster i haven gro! Men hul i det - der er nok at se til indendøre.


1 // Pixie er syg. Buhu! Feber i nat, øjenbetændelse, mærkelige røde knopper på kroppen (jeg tænker skoldkopper - endnu mere buhu!). Barnet hygger sig dog og vold-vipper i gyngestolen! Næsten så det er farligt!

2 // Nye vildt smukke skærebræt(s? Brætter? Skærebrædder?) fra Seventy Tree købt hos byogmy.dk og de lækreste traditionelle påskeæg fra Konnerup & Co. (kan KLART anbefales!). De smager som de skal: Mørk chokolade, lækker marcipan og den det følelse af at chokoladen knases igennem når man tager en bid. Haps!

3 // Den fine kande fandt jeg forleden i vores lokale genbrugsbutik - den er i noget stål og til en 20'er måtte den med hjem!

4 // Det fineste magasin Papier Mache har jeg igen fået hjem. Jeg elsker at drømme mig væk i dem, til trods for at de er for børn, og med børne ting - så er de guddommeligt smukke! De kan købes direkte i Australien via Papier Mache eller hos Lille Figaro her i DK

5 // Pixie og et par træklodser. Der skal ikke meget til at underholde, heldigvis!

6 // Den smukke(ste) grå Kubus Bowl fyldt op med lækre helt fine påskeæg fra Konnerup & Co. Bowlen er den "mindste" (den er nu alligevel ret fin i størrelsen) fra By Lassen. Og jeg ELSKER jo grå, så den er elsket herhjemme! Påskeæggene gør måske også, at jeg får lov til at komme nærmere bowlen tiere - eller jeg burde ikke. Farven kaldes "Cool grey" - hvilket er et helt forkert navn, den burde bare hedde "Forbandet flot grå"!. 

Påskeæggene har jeg lovet at teste for Konnerup & Co. - de er gode! Men slet slet slet ikke lige så gode som de klassiske påskeæg - dét holder! Og 5 æg i en flot æske til knap 130 kr. - dét er de værd!

4 kommentarer

 1. Jeg vedkender mig din træthed i forhold til snevejr! Øv for kulde og snevejr og endnu mere øv for alt den sygdom som er i omløb. Jeg stemmer for sol, varme og muligheden for at åbne vinduer og døre på vid gab. Skøn kande og skål! God bedring med datteren.

  SvarSlet
 2. Sigrid L. Nordvik20. marts 2013 kl. 11.14

  God ide med hårtørrer! Om jeg starter her på Nørrebro, og du i Hvidovre så tager det jo ikke SÅ lang tid, vel?

  SvarSlet
 3. Hvor er hun bare køn, hende den lille - god bedring med hende :)
  Jeg har simpelthen cravet marcipan/chokolade æg siden jeg så dit indlæg i går. Amen altså, min gravide mave MÅ have en masse æg i dag :D

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Jeg syntes det er imponerende at de påskeæg ikke er forsvundet endnu *G*
  Lækre billeder - lækker kubus bowl og rigtig god bedring til mand og barn.
  Tror der er en gang skoldkopper i omløb, der hænger i hvert fald også sedler i vuggestuen og i dag var der en der gik hjem fra gymnastik, da hun opdagede hendes søn havde det. ...spændende om vi får det her også, men det passer egentlig ok, her nu hvor det snart er påskeferie.

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig