12 marts 2013

Og vinderne er... // konkurrenceHerligt at I gad lege med, det synes jeg er så dejligt og det giver mig mere lyst til at lave flere konkurrencer fremover, og måske endda lidt hyppigere. Pssst, husk den anden give-away som trækkes d. 20. marts - du kan se den lige her.

Jeg har valgt at trække 2 vindere af hver især 2 pakker:

Den første vinder er Rikke B med kommentar nummer 78.

Og den anden heldige vinder blev nummer 65 som ChrisJS står bag!
Tillykke med det! Send mig gerne en mail på info@sirlig.dk med adresse.


(Egne kommentarer+ dobbeltkommentarer + 3 ekstra lod er regnet med da flere har kontaktet mig angående problemer med at kommentere via mobil, de gælder alle som lod fra personer der enten har haft problemer eller ikke har ønsket at skrive e-mail-adresse på bloggen, derfor det "skæve" tal 82, i forhold til kommentarer på bloggen).

Send en kommentar