05 april 2013

Guirlande af filt // DIY
Jeg har fået skåret en hel del filtfigurer ud - eller retter - jeg har fået en maskine til det. Nu har jeg så søsat en masse projekter med de små filtfigurer. Indtil videre er det blevet til en guirlande/ranke og næste projekt må være en sort/hvid uro til en lille nyfødt baby (som jo ikke kan se andet end kontraster). Er der andre idéer?

Filtfigurerne kan købe stykvis på Sirlig.dk men har du mod på det, kan man sikkert også godt skære dem selv - de bliver måske bare ikke helt så lige.

1 Comment so far

  1. De er godt nok rigtig fine, kunne forstille mig en tynd lang lædre snor i og så viklet rundt om en vase eller urtepotte...... det tror jeg også ville være dekorativt!!

    God weekend til dig.
    VH Louise

    http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

    SvarSlet