IKEA goodies // møbler og boligtilbehør

15 april 2013


Alt ovenover, er fra den nye STOCKHOLM-serie - og så pænt! Det runde spejl og salatbestikket minder mig især om min mormors hjem, og friske sommersalater (mest salatbestikket, selvfølgelig ;-) )

Det er skønt med lidt træ (eller finér, ligemeget, vi vil ha' udseendet til dén pris), og den der pæne retrofølelse - se hele udvalget her // STOCKHOLM
Ak ja, et lidt fint tæppe synes jeg - og det ser næsten "tegnet ud"IKEA har også fået et nyt køkkenmodul - temmelig fint! METOD er navnet.
Selvom vi ikke skal have nyt køkken - igen - lige nu - så må jeg selvfølgelig gerne lure.. Og lave en plan over køkken.. Og se 3D-tegninger.. Og kigge lidt mere.. Se mere inspiration hos IKEA

8 kommentarer

 1. Fronten på det nederste køkken savlede jeg over, så sent som i fredags. Uhh, det er flot!

  Fine ting, du har vist. Spejlet er jo næsten et "må eje" :)

  Kh. Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må også ud og se med hænderne! Spejlet er virkelig lækkert :-)

   Slet
 2. Hehe. Man skulle næsten tro det er et sponsoret indlæg - med al den ros ;)
  Men kan kun give dig ret i at det er nogle lære sager. Jeg er også ret vild med spejlet. Det har jeg ikke set før. Det kalder jo nærmest på at hænge i min entre :)

  Kh Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Dog ikke, så ville det have været endnu mere tydeligt, jeg er bare begejstret! :-) Men IKEA må da MEGET gerne sponsere et par ting - eller 500 ;-)

   Spejlet ER bare et hit, jeg er sikker på det nok skal få en plads i mange hjem :-)

   Slet
 3. Hold da op nogle lækre sager! Ved du hvad spejlet skal koste? Elsker tæppet!

  SvarSlet
  Svar
  1. 599,- for spejlet og det er hele 80 cm bredt. Tæppet er desværre ikke så stort, kun 80 cm men koster også kun 69 kr. - kunne være fedt hvis det kom i en større størrelse :-)

   Slet
 4. Spejlet koster 599,- Kristina. Har nemlig lige været inde og tjekke. Det er 80 cm i diameter, og så er kanten lidt bredere forneden, så man kan lægge sin make-up, sine nøgler eller andet der. SÅ smart. Ja det gad jeg også godt at eje:-)
  Kh. Kate

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hjælpen, Kate :-)

   Ja, den er SÅ fin den kant! Den er jeg ret vild med :-)

   Slet

Instagram

© Sirlig