13 maj 2013

Sweet 16 // somom.dk

Det er helt sikkert. Én gang om året, så bliver jeg bare sådan rigtigt ældre, det sker (oftest) på præcis samme dato. Bum. Det gør mig slet ikke deprimeret, men alle omkring mig siger konsekvent med et lidt skævt blik og fortrøstningsfuld stemme: "Uha, så er du tættere på de 30... Hva'?". Øh. Ja. Sådan er det, at det fungerer. Et år til, et år tættere på.


Jeg er allerede igang med "stram-ind"-underhyler, lidt for comfy-tøj når jeg kommer hjem, og jeg nyder en fredag foran fjerneren, helst med min familie. Det kan umuligt blive værre, når jeg runder de 30 år. Altså med mindre jeg får pimpet min bil med den der gulvmoppe omkring rettet, en wunderbaum i ruden og en lille kurv i bagagerummet til at stille varerne i, så de ikke vælter. Nej. Nej. Nej. 

Men.. Jeg bliver 16 år - plus 10 dertil. Lige om hjørnet. Og lidt fornuftig og voksen er jeg da, og jeg ønsker mig i særdeleshed ting til mit hjem og påskønne de skønne ting, man faktisk kan få for penge! Så her kommer mine meget voksne ønsker - og flere kommer sikkert til, i løbet af de næste par uger.


1 // køkken

I køkkenet ønsker jeg en lækker køkkenø - uden at det helt er en køkkenø, men suk hvor vi mangler bordplads! I den forbindelse er 70'ernes parcelhus, bare ikke sagen: køkkenet er for småt! Derfor, ønsker vi os en ø, midt i køkkenet (næsten), uden vaske eller kogeplader, men ren bordplads og opbevaring under. Et godt bud kunne være dette fra IKEA, det ville virkelig skabe lettelse for os herhjemme, uden at vi behøver at betale for et helt nyt køkken, igen.

I køkkenet trænger vi i den grad også til smukt tilbehør. Serie "Teema", som også er på fotoet ovenfor, fra Iittala gør mig helt kuldret - den kunne snildt bruges til sommerens kommende grilltilbehør og skønne små salater! Der er flere ting fra det klassiske Iittala som jeg sagtens kunne finde plads til, fx den flotte tallerken af glas, med små bobler der danner et evigt mønster, lysestagerne i smukke farver og det lækre træfad.

Og noget så finsk som Mummierne, kommer jeg heller ikke forbi. De fine mummi-glas, dem kan min barnlige sjæl, slet ikke stå for, Prisen er også ganske god! Se dem alle her


2 // stue
I stuen er der sket en del, og mere skal ske, især med maling. Der er kommet nyt (stort) skab, rykket lidt rundt, og mit hoved fylder med idéer, konstant. Men et par ting, ønsker jeg mig især til stuen.


Et tæppe til stuen, ved sofabordet, kunne gøre underværker. Der er et par stykker jeg har haft kig på:

Urban Outfitters har altid lidt sjove og anderledes tæpper. 
Næsten en klassiker, dette IKEA-tæppe i Stockholm-serien. Men flot er det!

3 // klædeskab
Der kan altid fyldes lidt mere i skabet! Lige nu er jeg lidt vild med Anniel skoene der også florerer en del rundt. De her i den lyse farve, de er flotte - men der findes MANGE forskellige designs, og jeg er slet ikke afvisende overfor de andre :-)


Fundet på Magasin.dk


4 Comments so far

 1. Det var da nogle utrolig skønne ønsker!
  Kan godt forstå dine tanker om det at blive ældre. Det er sådan lidt blah at fylde år. Fejringen, ja tak! Gaverne, ja tak! Reflektionerne om at man nu er et år ældre, må jeg stå over?

  SvarSlet
 2. Sikke skønne ønsker! Jeg er totalt ego, når det gælder fødselsdage og kunne ikke drømme om at ønske noget, derikke udelukkende er til mig. Det er dog blevet ret begrænsende, jo ældre jeg er blevet.

  SvarSlet
 3. Skønne ønsker! Jeg er blevet bedre til at ønske mig ting til hjemmet - men jeg er lige fyldt også 35!! hvilket jeg havde en mindre krise over tilbage i januar http://vevikaogjesper.blogspot.dk/2013/01/fanget-i-min-krop.html. Men jeg foretrækker ønsker til mig selv, medmindre det er smukke ønsker til hjemmet. Havegrej nægter jeg stadig at ønske mig :-( Det kommer direkte på min mands ønskeseddel :-)

  SvarSlet
 4. Nappula stagerne er SÅ fine! Jeg er vild med farverne, og at de er så lækre matte.

  Til listen med ting; "Du ved du er gammel, når du ønsker dig:" kan du tilføje pumpetermokande, så er du altså ved at være der!

  SvarSlet