07 juni 2013

Advarsel - mor-indlæg! // min dag

Det er ærgerligt, at neonfarver ikke gengives så godt på skærmen - gjorde de det, så lavede jeg et neonskilt med advarslen om dette indlæg: det er 100% mor-indlæg, med billeder af mine produktioner - og gældsaftagere ;-)


Onsdag var min dag. Fødselsdag. Og den var jo fantastisk med vejret, en familie der stod klar med morgenmad (til trods for at vi allerede havde spist det, men hvem takker nej til morgenmad runde 2?) Vi hyggede os og slappede af! Det er temmelig heldigt valgt af min mor, at give mig 5. juni som fødselsdag - jeg har altid fri og det er altid godt vejr.

Der er ikke fotos af fødselsdagsbarnet, hun tog dig den frihed, at holde sig udenfor linsen. Dagen var skøn, gode gaver, dejlige mennesker og selvfølgelig (halv-)søde børn.
Men altså - når jeg ser på mit mindste barn, Lille Pi, hvor det ligner en regnbue har kastet op på hende, så bliver jeg glad! 1,5 år gammel, mega stædig og vidunderlig! Nysgerrig, sjov og fjollet. Hyggelig, lidt sur og alt for glad for mad. Jeg er glad for at hun er vores egen, hvis det var andres barn, blev jeg nødt til at stjæle hende!


Og et styks virkelig langbenet Mynthe. Fornyligt startet på fritidshjem, tabt en tand og begyndt at svare igen på den mest flabede måde, så jeg lige står stum et øjeblik af overraskelse over, hvad mit søde barn dog siger. Snart er det skoletid! Og hun glæder sig!
Og hvem gad ikke godt have sig sådan et sæt øjenvipper? Suk, jeg misunder mit eget barn! :-)

10 Comments so far

 1. HOOOOOLD nu op hun har lange øjenvipper.. Det er jo vildt :) Og smukt.. Og et forsinket tillykke til fødselsdagsbarnet ;-)

  SvarSlet
 2. Super fede billeder ! og skønne fotogene og møglækre unger :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke :) Og sikke smukke smukke piger!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Smukke piger:) Vi er heldige, at have sådan to lækre piger hver især:)

  SvarSlet
 5. Åh ja! Sikke øjenvipper - suk!

  SvarSlet
 6. Tillykke! Det er virkelig nogle skønne billeder du har taget. Er din ældste datter fra 2007?Hun ser så høj ud i forhold til min lille prut af en søn :)

  SvarSlet
 7. Helt igennem FANTASTISK! Fantastisk med fridag og sol på sin fødselsdag hvert år. Fantastisk at have to smukke børn. Fantastisk at blive forkælet. Fantastisk med lange, lange og ekstralange øjenvipper. Fantastisk at tage smukke vidunderlige billeder med øje for detaljen.

  SvarSlet
 8. Ihh Tillykke med fødselsdagen i onsdags :D Har faren i huset så aldrig farsdag??
  Kender kun alt for godt til at misunde sit eget barn :D Ofelia har også sindssyg lange øjenvipper og hver dag tænker jeg gid de var mine, men når jeg nu ikke selv har dem er jeg glad på min datters vegne ;)
  P.s. sikke nogle vildt lækker børn du har, det har i gjort FANTASTISK :D

  SvarSlet
 9. Et meget forsinket men alligevel stort tillykke med dagen :o) Dejlige børn, skønne billeder :o)

  SvarSlet