17 juni 2013

Den sorte væg & laks // bolig & madJæs - jeg gjorde det! Faktisk for længe siden. Kan du huske dette indlæg? Vi har nu en sort væg i garderobeværelset. Og den er okay - jeg er tilfreds nok, men alligevel ikke så tilfreds, at jeg vil male en væg i stuen. Jeg er åbenbart slet ikke så sej og modig med min bolig, som jeg selv regnede med.

Det er nu alligevel pænt, og det er ret fint i rummet, med de hvide møbler. Udover det, er det ret svært at tage billeder i det rum - altså uden at få både madras, det ultra flotte dampstrygejern (som er min mands kæreste eje), samt cykelhjelme og andet stads. Det gør sig bare ikke så godt, på min ellers pæne blog ;-)Middagen i dag blev ultra nem og ultra god - salat, laks og brød. Og serveret i Iittalas fine "Teema" serie af skåle og tilbehør til køkken og mad, som jeg er pokkers glad for! Når både maden er god, dét maden serviceres i er kønt og børnene også behersker sig, så kan man klart kalde mandagsmaden for en succes - og måske endnu mere en succes, fordi der lige nu er rabarber-crumble i ovnen, lavet af rabarber fra egen have. Nom nom!6 Comments so far

 1. Det ser super godt ud... og sort virker ikke som man umiddelbart tror... faktisk synes jeg farven kan se uendelig og dyb ud og på den måde få et rum til at se uendelig stort ud! jeg malede engang et lille bitte bak-ind toilet kulsort på alle vægge - det virkede overraskende godt i det lille rum! Tillykke med den flotte væg!!
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, det er ikke fordi rummet bliver suget væk - som man kunne tro. Det lyder som et hyyyyggeligt toilet! Der er svært at male :-)

   Tak for det :-D

   Slet
 2. Det ser sgu da super godt ud - både væggen og maden ;-)

  Nicoline
  //saylavi.dk

  SvarSlet
 3. Wow, det ser flot ud - og fremhæver virkelig de hvide møbler. Har vist sagt det før; du har bare en ultragod stil!

  Jeg overvejer faktisk sort til vores gang (i en bungalow) med maange døre, men er lidt bange for at det vil sluge alt lyset - måske du vil komme med din uforbeholdne mening...?

  SvarSlet
 4. Husker godt indlægget og syntes det er blevet fantastisk <3
  Min frokost ser nogenlunde sådan ud de fleste dage, brødet er dog skiftet ud med en skive rugbrød og dertil avokado :0) nam nam til desserten...

  SvarSlet
 5. Er tosset med stjerne billedet. Er det et du har lavet?

  SvarSlet