24 juni 2013

Kage, kage, kage, kage, kage, kage, lidt mad og kage

Tja... Det er jo mandag. Så den stod på god mad og dessert. En ny uge fejres! Traditionen tro, tager vi lige kagen først - altså... Ikke sådan i det virkelige liv, kun her på bloggen.


Problemer opstod dog - allerede da jeg skulle bage kagen, før maden. Ingen æg. Bum. Og ingen lyst til at gå over i Brugsen efter dem. Bum. Godt Google altid er klar med en problemknuser: opskriftsøgning.

Æggefri-chokoladekage-opskrift fundet! En dåse kondeseret mælk måtte bare i. Forsøget blev sådan okay - næste gang skal der bare mere af det hele i ;-) Og mest karamel/creme-midte, selvfølgelig.


Aftensmaden bestod af en simpel (grænsende til det kedelige) salat af hvidkål, lime, ristede kikærter, lidt tomat. Creme med paprika/salt/peber og et par fladbrød. Hovedpersonen var kyllingefileter med hasselnøddedrys, bagt i ovn. Altid en himmelsk mundfuld! 6 Comments so far

 1. Yum, en lækker mandagskage - send straks et stykke med luftpost :D Og gerne på en af de fine tallerkner der..

  - Anne

  SvarSlet
 2. Super lækker mandags menu, den kan jeg godt unde jer :-)

  SvarSlet
 3. Uhm det ser SÅ lækkert ud og den kage er da vist den bedste start på ugen:-)

  SvarSlet
 4. Nøj, det ser lækkert ud - især kagen, men kylling med hasselnødder lyder også godt - har du en opskrift du vil dele ud af?

  SvarSlet
 5. godt tip til din kålsalat, prøv at komme vende kålen i en dressing af lime, olivenolie, salt, peber og spidskommen - det løfter vikelig sådan en omgang kål op på et helt andet nivaeu. Lige som en håndfuld krydderurter også altid kan gøre den meget bedre :-)

  SvarSlet