28 juni 2013

Kryds uden bolle // fint projekt i sigteEn hurtig idé blev lavet - jeg er hverken særlig religiøs eller har nogen relation til kors og lignende. Men de store "plusser" synes jeg er vældig fine! Det er som om den der kontrast gør noget godt for øjet. 


Der sker virkelig meget for tiden - ovenstående er en lille teaser af et kommende projekt med en ordentlig bunke damer der kan lidt af hvert. Jeg glæder mig til at få de sidste ting på plads, så vi kan afsløre hvad der skal ske i august og september måned :-)

Jeg har fået et par timers (fast) arbejde ved siden af, i en spændende butik, hvor jeg får lov til at være det grafiske geni og jeg kan li' det! Det er skønt endelig at have et par kollegaer igen - det er det "værste" ved at være selvstændig med lille webshop: der er ikke behov for kollegaer, sådan praktisk vis.

Men nu... Nu har jeg dem! Og de er søde :-)

5 Comments so far

 1. Det ser cool ud med det sorte kryds. Jeg elsker kontraster. Hvad er det lavet af?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sascha! :-)

   Det er en wallsticker - jeg testede den lige af på maskingen :-) Overvejer at smide den i webshoppen, hvis andre skulle have samme mærkelige idé som jeg :-)

   Slet
 2. Ser fint ud. Jeg har også den lyskæde. Lyskæder er bare SÅ hyggelige!!!

  SvarSlet
 3. Jaaa smid den på webshoppen. Sådan et kryds vil jeg gerne have :)

  SvarSlet
 4. De er virkelig fine de lyskæder. Hvilket mærke er de af, og hvor kan man købe dem henne?

  SvarSlet