04 juli 2013

Confetti-væg // new inLyserød folie is in the house! Jeg forventede ikke denne jubel, men jeg er faktisk temmelig vild med farven, og det er som om den lyserøde farve, har sneget sig ind i min "jeg-kan-li'-dig-igen"-zone. Så nu fåes alt vægdeko på Sirlig.dk, også i lyserød. Fx. disse trekanter - wehu! På fotoet er der brugt ca. 2 ark trekanter, der er 30 trekanter på hvert ark. Et sæt med store trekant-wallstickers er også at finde nu - en idé til væggen, ser du lige her:

2 Comments so far

 1. Uha se det er fint.
  Jeg tænker de store trekanter kan få et soveværelse til at se meget større/længere ud. I LIKE !!!

  Ja, selv den lyserøde vil kun fange mig.
  Bare der dog kunne opstøves en pudderfarvet, som jeg før har givet et suk til dig om;-) den der Sengegavl, er det ikke noget med du selv har lavet den, eller husker jeg helt galt?

  Du gav lige en masse nye ideer, manden bliver så glad, he he ;-)

  Kh. Anja

  SvarSlet