I kender det jo godt... / netshopping

10 september 2013... en kuvert fra Post Danmark: "Der er en pakke til afhentning". Maven knuger sig lidt sammen: "YEEEES! ENDELIG!". Det rush det giver at shoppe over nettet, at vente på noget nyt, noget som måske endda gør en lidt glad. Det er skønt! Og turen ned til posthuset føles UENDELIGT lang!

Sådan en følelse havde jeg i dag. I februar netshoppede jeg lækre dukker til webshoppen. Altså virkelig unikke håndsyede lækre dukker. De skal passe til alt andet jeg har i butikken.

I dag kom de første så. Finkerne. 4 forskellige slags. Og de er BEDÅRENDE! Intet mindre. Detaljerne er så fine, at det er lige før jeg kniber en tåre.

Jeg vil smide dem i webshoppen i løbet af i aften. Prisen er (desværre) lidt højere end de andre søde dukker jeg holder mig, men tilgengæld er de her dukke større, håndsyede og med kun få af hver.

Se dem, og de andre fine sager, lige her: sirlig.dk

8 kommentarer

Instagram

© Sirlig