Disneyland Paris + Cologne

08 september 2013I januar fik jeg en mail - jeg forventede det var det rene spam, da der stod at jeg havde vundet en tur til Disneyland Paris for 4 personer. Men nej. Den var god nok! Igennem Lekmer.dk havde jeg været med i en konkurrence, og "kun" vundet 2. pladsen. Så vildt! Endelig havde vi tid til at tage afsted, her i september. Det var lige en lille køretur derned, men det gik strålende. Vi holdte et stop i Köln/Cologne, en ret spændende by, fandt vi ud af ved et tilfælde.

Vi har haft en god tur, til trods for min frygt for at køre den strækning, med så forholdsvis små børn. Det gik så fint! Jeg tror jeg var den værste med mit "Joooonaaaaaaas, hvornår er vi deeeeer?". Köln - Disneyland og så måtte vi lige forbi det ægte Paris. Vi tog en overnatning og fik set Eiffeltårnet, Notre Dame og lige plyndret en vaskeægte slik/karamelbutik. Mm! Så vi fik ligesom essencen af Paris.

Lidt fotos følger, som altid, fordi jeg er så glad for at dele med jer.


7 kommentarer

 1. Imponeret over det nye look på bloggen:)
  Ligner en dejlig ferie, har selv boet i Paris for MANGE MANGE år siden, elsker den by...

  SvarSlet
 2. Fedt! Hvor er jeg misundelig - Disneyland Paris er og forbliver min drømmedestination - når SU-tiderne engang er ovre, skal det simpelthen opleves (:

  - Anne

  SvarSlet
 3. Kan godt forstå, at du lige troede, du havde fået en spammail :) Ville jeg nok også have gjort...

  Og må lige give HomeMaid ret - bloggen ser super fin ud.

  SvarSlet
 4. Ej hvor fedt. Det ligner virkelig en skøn ferie. Snyd ;) /Ida

  SvarSlet
 5. Fantastiske billeder (som altid ;) )
  Håber I har haft en helt fantastisk tur...

  SvarSlet
 6. Hvor heldig har man lige lov at være :o) Skønne billeder.

  SvarSlet
 7. Ih jeg blir nød til at vide hvor strikken kommer fra du har på på billed 1?

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig