De vokser og vokser og vokser og vokser

24 oktober 2013

Ja! Det gør de. Og dét er vi glade for. Specielt mig, for så kræves der shopping! Wuhu!

Lidt af den overdådige børnecheck er blevet kastet efter det her - og en maaaaasse andet godt. Jeg synes denne sæson har været SKØN hvad angår fint, pænt og brugbart børnetøj - uden at det har kostet en formue. Selvom jeg også er vild med alt det dér børnetøj der er hamrende dyrt, at selv Lars Løkke tager sig til hovedet, så er jeg ganske ærligt for nærig til at jeg smider mine penge efter det. Hard to say, jeg elsker mine børn og ønsker dem det fineste og lækreste at svøbe kroppen i, men det bliver ikke bluser til 500-1000-1500+ kr. Nixen bixen sagde moren i legen.
Men men men.. Der findes jo også andet! Zara har så meget fint, og H&M basisvarer klarer sig også perfekt langt hen af vejen! I Karrusella sneg der sig liiiige det flotte(ste) sengetøj fra Soft Gallery med - kondibørgerne til Pixie er jo så fine til 250 kr. SmartKids fik jeg også handlet en del hos, dog kun til My - 6 dele for 600 kr. og fri fragt som altid - like like like!

Har du et par tips eller gode råd omkring alt den her skifte-størrelse-shopping, så hit med dem i kommentarerne :-) jeg er en sucker for gode tilbud.... Jeg siger det bare....

7 kommentarer

 1. Jeg elsker også hver gang min datter skal skifte garderobe, og netshopper alt for meget, særligt i Zara og H&M. Men inden jeg bestiller, tjekker jeg lige om der skulle være en rabatkode man kunne bruge. Jeg bruger hjemmesiden rabatkoder.com, men der findes også mange andre sider.
  Happy shopping

  SvarSlet
 2. Min lille Kalle-fis vokser også bare (nu 4 måneder) og jeg eeeelsker at jeg så må shoppe en masse lækkert til ham :b Hvad faderen siger, er så en helt anden sag, høhø!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Jeg tager på lagersalg hvis jeg har tid men går ikke helt amok i str til mange år frem, men holder mig til det de har brug for/mangler aktuelt + evt. et nr større. Det er billigt og jeg risikerer ikke at glemme det jeg har købt for stort i et skab...

  SvarSlet
 4. Jeg er helt på bølgelængde med dig ift priser. Vvores økonomi rækker simpelthen ikke til bluser og kjoler i 500-600 kroners klassen, men jagter gerne et godt tilbud... Speaking of, hvor fandt du de lækre sneakers???

  SvarSlet
 5. kan kun sige at med tre drenge i VOKSEalderen køber jeg alt tøjet på House of Kids, fantastisk side!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 6. Trendsales er et hit hos os - har to små hoveder på 8 mdr og 3 1/2 år, så de skifter størrelse hele tiden :)
  Hvis man går efter mærkerne som ikke er brugt eller kun lidt brugt, kan man sælge det igen og så har det næsten ikke kostet noget. Win-Win.

  SvarSlet
 7. Super fin blog du har. Mine to unger vokser også, og jeg som de fleste elsker at shoppe:-)

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig