Der er bare ting, man skal igennem... // livet med børn

21 oktober 2013


Ja... Der mangler noget, ikke? Et styks tremmeside blev fjernet igår aftes, mest fordi at krapylet stortudende forsøgte at stikke af - med et ben svunget over, overkroppen velplaceret og SÅ tæt på at lave et hovedstyrt ned i gulvet. Vi gad ikke lige skadestuen igår nat, så vi valgte at fjerne den. Og nu kommer der blær.. Sådan virkelig blær. Altså seriøs blær, jeg næsten ikke tør skrive for at jinxe det!

Krapylet blev i sin seng. Hun kom ikke rendende 9842242171 gange. Nej. Hun blev dernede, sov hele natten, og i morges da jeg gik ind, sad hun stadig i sengen, og læste bog. Jeg er altså en imponeret mor. Nu får hun helt sikkert kørekort når hun bliver 18 år! Men det er vildt! Jeg husker tydeligt My, som kom grinende ind i stuen 9842242171 gange, netop fordi hun bare gik op og ud af værelset. Det kan være at vi har fået os et nemt barn.... (der var dét dér jinxe-halløj igen).

8 kommentarer

 1. Åh, det er den evige splittelse om HVOR meget frihed man vil give dem ift. om det totalt bider sig i halen. Vi har en lille Houdini for tiden, og jeg tør næsten ikke skifte seng (siden kan ikke tages af), netop fordi jeg ikke gider have hende rendende 110 gange på en aften. Men det gør hun i forvejen, så whats the difference?!

  Hvor er det super, at hun bare blev der. Men jeg kan nu altså også godt forstå hun blev i den seng, for det er totalt fine omgivelser. Har I malet væggen, eller er det tapet?

  SvarSlet
 2. Ih hvor flot, tror også næsten vi er der med Karla - det er egentlig sjovt at hun ikke prøver at kravle ud af højsengen endnu... men ja, frygter faktisk at hun vil stå op i tide og utide.

  Er også helt vild med tapetet/malingen?

  SvarSlet
 3. TILLYKKE, så godt gået! Jeg skåler i kaffe her bag skærmen!

  SvarSlet
 4. Nogle børn kan bare, vores bliver også i sengen, når der er sagt godnat... selv hvis de har tabt bamsen eller vil ha en bog kalder de!! Næsten irriterende ind imellem, men altså det skal man jo ikke klage over vel ?:-)

  SvarSlet
 5. Skønt :-) Børn er sq herlige
  Lækkert værelse :-)

  SvarSlet
 6. Ha sjovt du skriver dette indlæg. Vi har nu flere gange oplevet trunten kravler over sin tremme hen i sin tvillingebrors seng. Lørdag flyttede vi så sengene fra hinanden og lidt efter kom hun skisme vraltende ind i stuen storgrinende. Ja ja, tremmen blir nu på lidt endnu, hun er kun 15 mdr. Så liiige lidt for fremme i skoene..:)

  SvarSlet
 7. Dejligt :) frygter når Storm engang skal have fjernet siderne i sengen!

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig