Dyb grå maling // boliglir

20 oktober 2013

Et felt i stuen har fået sig en make-over og det var både nemt og hurtigt overstået og gør vores stue helt anderledes. Hvide vægge er næsten for nemme - de kræver ikke rigtig andet end et par plakater eller malerier. Vi trængte til at gøre vores store stue bare lidt hule-agtig og gerne med mørke farver. Beklager de utroligt.... Øhm... Unikke mobilfotos, jeg skal lige have fundet det ordentlige kamera frem - det er jo søndag! :-)Jeg glemmer ALTID at gemme bøtter, men denne gang har jeg været smart at tage et foto af spanden. Det er et helt gratis tip (høhø), til alle jer andre, der måske heller ikke er vildt strukturerede...

Jeg brugte samme fremgangsmåde som da jeg malede striber på (nu) Pixies værelse. Malertape blev sat op, kanten blev malet med samme farve som baggrundsfarve (hvid), hvorefter den fik lov til at tørre, før den grå kom op. Den dækkede virkelig virkelig godt, så den krævede kun 1,5 lag maling (jeg var lidt hurtig, så et par helligdage måtte lappes, wops!). I den ene ende satte jeg malertapen skråt, så kanten ikke blev helt lodret. Det fungerer ret godt! Og det gode ved maling er jo netop, at det er så nemt at male over, hvis altså man en dag bliver træt af det :-) Malingen er fra Køgevejens Farvehandel på Gammel Køge Landevej i Hvidovre, hvor de altid gider tage sig tid til ubeslutsomme koner (wops, igen) der mangler en grå farve til væggen.

Næste projekt er stuens murstensvæg der nok også må have sig en farve. Jeg har en pudderosacremefarve inde i hovedet, meeeeeen... Mon min mand ELLER farvehandlen overhovedet har overskud til dét projekt? Jeg tvivler!
7 kommentarer

 1. Det ser virkelig godt ud, har overvejet at gøre det samme i min stue.
  Jeg er sikker på at det vil give noget til mine hvide sofaer.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt helt sikkert! Det gør det! Måske en anelse lysere grå til dine sofaer, men det gør virkelig meget med farver (eller toner som grå) på væggen :-)

   Slet
 2. Vildt fedt med den skrå afslutning og midt på væggen... Har længe ville gøre noget med sort eller grå væg herhjemme og nu vi er flyttet hjem fra kolonihaven må jeg altså i gang :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katja! Æv, er den sæson allerede slut? I har det lækreste kolonihavehus jo! Sort er bare meget meget skarp. Det var også først min overvejelse, men vi har den i et andet værelse og det er nok for mig :-) Grå er lidt mere "rar" - synes jeg :-)

   Slet
  2. Ja desværre så slutter sådan en sæson for os sidst i sep, først i okt, der er så tomt derude og man glæder sig til at komme hjem til lejligheden ;o) Min datter på 12 har bestilt en grå væg på værelset så stuen kan vel få en tur i samme omgang ;o)

   Slet

Instagram

© Sirlig