Mr. Printable

19 oktober 2013

Det her er sejt, vildt sejt! En super cool samling af sager du kan printe og forvandle til noget vildt fedt. Jeg er helt vild over det univers der er skabt på mrprintables.com - og jeg helt øli' sikker på, at det vil de fleste af jer også mene!

Kig kig kig http://www.mrprintables.com/

En af de fantastiske DIY-print projekter er de her 3D-bogstaver som du kan lave alverdens ting med. Lidt cool til børnefødselsdagen at skrive kort på dem, lave navn til børneværelset eller "boo" her ved halloween. Jublen vil ingen ende tage!


Og der er meeeere! Hold nu fast.. Små fine origami trekanter, geniale til en uro, hvis du er sådan én som jeg, der absolut aldrig kan finde én fin uro. Den her kræver farvet papir (der er også et par printables med farvet gradient papir, hvis du kun har hvidt derhjemme - karton er dog nok bedst, så papiret ikke krøller så meget grundet det tynde papir). Der er SÅ meget, en genial blog og alt for meget lir, som jeg er helt oppe at køre over! Afsti-afsted, hvis ikke du allerede er fanget af siden og helt har glemt min! :-)8 kommentarer

 1. De er rigtig fine! Det kan jeg godt forstå, at du faldt for:-)
  Tak for deling og link, det skal jeg helt sikkert kigge nærmere på.
  Kh Pernille // byhornung

  SvarSlet
 2. Tak for link - det ser jo helt fantastisk ud :-)

  SvarSlet
 3. tak for link. skal helt sikkert prøves;)

  SvarSlet
 4. Tak for link! Nu har jeg gemt og printet og er vist temmelig sikker på, at jeg ikke kommer til at kede mig hen over efteråret :)

  SvarSlet
 5. Sikke skønne ting, tak for link :o)

  SvarSlet
 6. Feeeed side, men nu er du så skyld i at jeg ikke får lavet mere på arbejdet i dag, her efter frokosten : D.
  Tak for det ;)

  SvarSlet
 7. ihhh den skal kigges nærmere på. Tak for tippet :-)

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig