Afslappende soveværelse

23 oktober 2013


... og vi er stadig så glade for det, her et par år efter. Der er roligt, rart og hyggeligt - og sengen (en dyr investering) er pragtfuld. Jeg vil helt klart anbefale alle, at finde en seng der er god og passer til en. Det andet med at spare penge netop dér, det er dumt.

Vi fandt den heldigvis med liiiidt rabat (ork jo, jeg elsker at spare penge), en fin continental. Selvom jeg først flippede helt skråt og forklarede min mand, at den altså var ALT for stor og høj den her seng og det ville jeg ALDRIG gå med til, så er det den bedste seng vi nogensinde har haft.

Væggen i den grå farve gør rummet roligt, og det hjemmelavede sengegærde gør bare at sengen ser "færdig" ud - og måske lidt amerikansk på sin vis :-)

Lamperne fra IKEA har vi skruet ind i sengegærdet. Kartell componibili bordene/skabene er så smarte som sengeborde! Alt det gejl vi har liggende, kan let lukkes inde bag lågerne, og så er der vupti-du ryddeligt. Dét kan jeg li' :-) De er købt her http://www.kartellshop-hellerup.dk/

I soveværelset bryder jeg mig ikke om at der er for meget, men det der er skal have en anvendelse og funktion. Overflødige ting, giver mig uro, så derfor er der altid en hurtig oprydning inden sengetid.

Hører meget gerne hvad I synes om rummet i kommentarerne.

11 kommentarer

 1. Meget lækkert soveværelse i har :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone! Vi er virkelig også glade for det :-)

   Slet
 2. Lækkert, lækkert soveværelse! Uden alt for mange nips og farver - lige i mit soveværelse, skal der være ro. Vi overvejer også at male bagvæggen mørkegrå, og din væg dér overbeviser mig om at forsøge os med det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ro er så skøn. Den mørke farve gør VIRKELIG noget. Det vil du ikke fortryde :-)

   Slet
 3. Super lækkert og enkelt. Er vild med den grå farve på væggen, må jeg spørge til farvekoden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Se, den er straks værre. Som det indlæg omkring vores grå farve i stuen, hvor jeg har skrevet om netop dét med at gemme nummer/bøtte, må jeg erkende at bøtten er væk. Denne grå farve minder dog om den anden i stuen, denne er bare en tone lysere :-)

   Slet
 4. Jeg har i lang tid være så misundelig på jeres soveværelse :) Jeg skal SÅ meget snart have ordnet mit eget, og hælder mere og mere til at få farvet den ene væg :) Tusind tak for fantastisk god inspiration :)

  SvarSlet
 5. Hvo ser det dejligt. Kan virkelig godt lide den grå væg :D

  Mv h. Michelle-Marie

  SvarSlet
 6. Vil du ikke lave en diy på sådan en sengegavl? :)

  SvarSlet
 7. Hvordan har du lavet sengegærdet? Det er så fint!

  SvarSlet
 8. Hvad hedder den grå farve? :)

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig