Når det hele er lidt for lækkert // by Lassen

05 november 2013


Alle vores bud på Kristina workshop - alle talenterne fra billedkunst, kom frem i os alle.
De nye flotte opbevaringæsker og moduler er bygget med en trykknap - æskerne kan stables, de store hænges på væggen og du kan vælge at få låge på. Alt er i Mogens Lassens ånd og skabt ud fra originale skitser og tegninger. Bonusinfo er, at selve rammen om boksene er præcis samme tykkelse, som på Kubusstagen. Like!
Overflod af Kubus - det kan man slet slet ikke få nok af.

Billederne skriiiiiger vel egentlig helt af sig selv "SE MIG!" - for de skal ses, røres og haves! Den klassiske Kubus-stage har fået virkelig godt selskab af en ny serie produkter hos by Lassen. Flotte opbevaringsmoduler, tryk og ikke mindst vidunderligt grafisk tapet - alt sammen i samme dur som den populære stage.

Kristina Dam - det dygtige og heldige asen - har fortolket Mogens Lassens arkitektur, på sin helt egen måde. Og dét kan jeg li'!

Jeg var pokkers heldig at få en invitation til bloggerevent og få lov til at få et par historier om Lassen-familien, design, arkitektur og tanker. Det var lærerigt, hyggeligt, smukt og rart. Hvad der var knap så smukt, var den udfordring vi fik af Kristina Dam - et styks A4-papir med sirlige streger, og vi skulle lave vores egne udfoldelser. Nogle bedre end andre - jeg var fan af Gitte Christensens version (fra Object and Use). Min egen.... Den kommer nok i ramme, men nok mest som et minde. Haha :-) Heldigvis fik jeg også et flot kunstprint med hjem, af Mogens Lassens eget hus. Det gør sig nok liiiidt bedre :-)

Det var hyggeligt, uhøjtideligt på den gode måde, og rart at være i selskab af lækkert design, pæne damer og en ubeskriveligt god brownie!

Det flotte flotte tapet skal helt sikkert snart op i min stue - det må være et must, i et hvert dansk hjem.5 kommentarer

  1. Ejjjj jeg fik slet ikke hilst på dig.... Det kunne have været hyggeligt. Det var et super hyggeligt arrangement og ja omgivet af lækkert design og en rigtig spændende historie og tegneriet var en udfordring her også...
    Mange hilsner Vicki

    SvarSlet
  2. Åh Sirlig det er jo dig.... Sorry, det går først op for mig nu....
    En anden gang MÅ jeg lige få hilst på dig:)

    SvarSlet

Instagram

© Sirlig