25 november 2013

Søstrene Grene lir // DIY jul

For få kroner fik vi lavet lidt ekstra julepynt til hjemmet. Der er MANGE lækre julesager i Søstrene Grene i år!

Der er den vildeste konkurrence hos Søstrene Grene nu, og du kan vinde helt op til 10.000 kr. Jeg er en del af juryen i at bedømme det bedste julepynt, lavet af deltagerne. Det bliver helt sikkert svært, men også sjovt. Jeg gav et bud på ting man kan lave, udfra Søstrene Grenes udvalg i år (og det er et stort udvalg!). 

Jeg fandt en masse ting, og brugte strikkepinde til at lave en fin stjerne, neonfarvet PVC-snor til at holde den sammen og et par lækre farver i douche med papirsstrimler, blev til en fin ranke - som vist også kan bruges året rundt. Jeg er ikke så godt til rød/hvid jul, selvom der selvfølgelig sniger sig de farver ind. Papiret brugte jeg også til at lave en simpel sløjfe til dekoration på æsker, æskerne kan også findes i Søstrene Grene, det er altså lidt fint, at man også kan gemme "indpakningen".

Har du det sejeste eller mest fine julepynt som du selv har lavet, så vil jeg klart opfordre dig til, at smide dit bidrag i konkurrencen! 10.000 kr - dét gad man da godt lige hive hjem til jul!


Vær med på Facebook herPris fra 148,- 
Som en lille bonus bør du nok også skynde dig forbi en af butikkerne. Igår afslørede Anna & Clara (jeg er stadig overbevist om at der sidder 2 damer og skriver ALLE skilte, og klarer ALT for den butik, de findes altså!) at de har disse borde i butikkerne, til vildt gode priser. Hvis ikke du lyn-børge tager forbi en butik, så når du sikkert ikke at hapse et.

8 Comments so far

 1. Håber jeg er lyn-børge nok til at få det lille, sorte med hjem på klapvognen i morgen... :-Z

  SvarSlet
 2. Sikke fin julestjerne!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Uhhhh det er sådan en fin konkurrence. Jeg har også bidraget med hele tre indslag. Nu er der bare at krydse fingre. 😊

  SvarSlet
 4. Tusind tak for tippet. Nu er jeg to sofabordet rigere.

  SvarSlet
 5. De er så flotte de sofaborde. Hvis ikke vi havde et sofabord, så var jeg helt sikkert taget i SG for at købe et.

  SvarSlet
 6. Hvilken størrelse er bordene ?

  SvarSlet