26 oktober 2013

Gæste-stryge-tørre-tøj-walk-in-værelse // bolig

De små uro-ting er fra markant i et saml-selv-sæt. Printet er fra Sketchinc, og kan købes i webshoppen. Den sorte farve på væggen er bare... Sort!
Der skete en mindre omrokering i væres gæste-stryge-tørre-tøj-walk-in-værelse igår. Nu har vi én seng stående, og som altid, så skal det lige testes. Den er god at spille Nintendo på, i hvert fald. Det er rart med et ekstra rum, men vi har (også) tendens til at gøre det lidt pulter-kammer-agtigt. Det er nu meget mere rart, når det kan bruges fornuftigt. I vores lille rum har vi virkelig fået udnyttet meget fo kvadratmeter. Næsten så småt, så det er svært at tage billeder af. Men det fungerer nu godt, at have et sted til de ting vi bruger, men ikke gider have fremme - og så kan en gæst i ny og næ lige få lov at låne sengen :-)

24 oktober 2013

de vokser og vokser og vokser og vokser og vokser og vokser og vokser og vokser // og vokser!

Ja! Det gør de. Og dét er vi glade for. Specielt mig, for så kræves der shopping! Wuhu!

Lidt af den overdådige børnecheck er blevet kastet efter det her - og en maaaaasse andet godt. Jeg synes denne sæson har været SKØN hvad angår fint, pænt og brugbart børnetøj - uden at det har kostet en formue. Selvom jeg også er vild med alt det dér børnetøj der er hamrende dyrt, at selv Lars Løkke tager sig til hovedet, så er jeg ganske ærligt for nærig til at jeg smider mine penge efter det. Hard to say, jeg elsker mine børn og ønsker dem det fineste og lækreste at svøbe kroppen i, men det bliver ikke bluser til 500-1000-1500+ kr. Nixen bixen sagde moren i legen.
Men men men.. Der findes jo også andet! Zara har så meget fint, og H&M basisvarer klarer sig også perfekt langt hen af vejen! I Karrusella sneg der sig liiiige det flotte(ste) sengetøj fra Soft Gallery med - kondibørgerne til Pixie er jo så fine til 250 kr. SmartKids fik jeg også handlet en del hos, dog kun til My - 6 dele for 600 kr. og fri fragt som altid - like like like!

Har du et par tips eller gode råd omkring alt den her skifte-størrelse-shopping, så hit med dem i kommentarerne :-) jeg er en sucker for gode tilbud.... Jeg siger det bare....

23 oktober 2013

så roligt og rart // soveværelse


... og vi er stadig så glade for det, her et par år efter. Der er roligt, rart og hyggeligt - og sengen (en dyr investering) er pragtfuld. Jeg vil helt klart anbefale alle, at finde en seng der er god og passer til en. Det andet med at spare penge netop dér, dét er dumt.

Vi fandt den heldigvis med liiiidt tilbud (ork jo, jeg elsker at spare penge!), en fin continental. Selvom jeg først flippede helt skråt og forklarede min mand, at den altså var ALT for stor, det ville jeg ALDRIG gå med til, så er det den bedste seng vi har haft.

Væggen i den grå farve gør rummet roligt, og det hjemmelavede sengegærde gør bare at sengen ser "færdig" ud - og måske lidt amerikansk på sin vis :-) Lamperne fra IKEA har vi skruet ind i sengegærdet. Kartell componibili bordene/skabene er så smarte som sengeborde! Alt det gejl vi har liggende, kan let lukkes inde bag lågerne, og så er der vupti-du ryddeligt. Dét kan jeg li' :-) De er købt her http://www.kartellshop-hellerup.dk/

22 oktober 2013

DIY // snekugle (igen igen)

Visse ting, kan sagtens klare en gentagelse. Jeg tror at vi igen i år vil lave et par snekugler herhjemme og derfor fandt jeg min guide frem.

Se den her


21 oktober 2013

Der er bare ting, man skal igennem... // livet med børn


Ja... Der mangler noget, ikke? Et styks tremmeside blev fjernet igår aftes, mest fordi at krapylet stortudende forsøgte at stikke af - med et ben svunget over, overkroppen velplaceret og SÅ tæt på at lave et hovedstyrt ned i gulvet. Vi gad ikke lige skadestuen igår nat, så vi valgte at fjerne den. Og nu kommer der blær.. Sådan virkelig blær. Altså seriøs blær, jeg næsten ikke tør skrive for at jinxe det!

Krapylet blev i sin seng. Hun kom ikke rendende 9842242171 gange. Nej. Hun blev dernede, sov hele natten, og i morges da jeg gik ind, sad hun stadig i sengen, og læste bog. Jeg er altså en imponeret mor. Nu får hun helt sikkert kørekort når hun bliver 18 år! Men det er vildt! Jeg husker tydeligt My, som kom grinende ind i stuen 9842242171 gange, netop fordi hun bare gik op og ud af værelset. Det kan være at vi har fået os et nemt barn.... (der var dét dér jinxe-halløj igen).

20 oktober 2013

Dyb grå maling // boliglir

Et felt i stuen har fået sig en make-over og det var både nemt og hurtigt overstået og gør vores stue helt anderledes. Hvide vægge er næsten for nemme - de kræver ikke rigtig andet end et par plakater eller malerier. Vi trængte til at gøre vores store stue bare lidt hule-agtig og gerne med mørke farver. Beklager de utroligt.... Øhm... Unikke mobilfotos, jeg skal lige have fundet det ordentlige kamera frem - det er jo søndag! :-)Jeg glemmer ALTID at gemme bøtter, men denne gang har jeg været smart at tage et foto af spanden. Det er et helt gratis tip (høhø), til alle jer andre, der måske heller ikke er vildt strukturerede...

Jeg brugte samme fremgangsmåde som da jeg malede striber på (nu) Pixies værelse. Malertape blev sat op, kanten blev malet med samme farve som baggrundsfarve (hvid), hvorefter den fik lov til at tørre, før den grå kom op. Den dækkede virkelig virkelig godt, så den krævede kun 1,5 lag maling (jeg var lidt hurtig, så et par helligdage måtte lappes, wops!). I den ene ende satte jeg malertapen skråt, så kanten ikke blev helt lodret. Det fungerer ret godt! Og det gode ved maling er jo netop, at det er så nemt at male over, hvis altså man en dag bliver træt af det :-) Malingen er fra Køgevejens Farvehandel på Gammel Køge Landevej i Hvidovre, hvor de altid gider tage sig tid til ubeslutsomme koner (wops, igen) der mangler en grå farve til væggen.

Næste projekt er stuens murstensvæg der nok også må have sig en farve. Jeg har en pudderosacremefarve inde i hovedet, meeeeeen... Mon min mand ELLER farvehandlen overhovedet har overskud til dét projekt? Jeg tvivler!
19 oktober 2013

Lovelink // Mr. Printable

Det her er sejt, vildt sejt! En super cool samling af sager du kan printe og forvandle til noget vildt fedt. Jeg er helt vild over det univers der er skabt på mrprintables.com - og jeg helt øli' sikker på, at det vil de fleste af jer også mene!

Kig kig kig http://www.mrprintables.com/

En af de fantastiske DIY-print projekter er de her 3D-bogstaver som du kan lave alverdens ting med. Lidt cool til børnefødselsdagen at skrive kort på dem, lave navn til børneværelset eller "boo" her ved halloween. Jublen vil ingen ende tage!


Og der er meeeere! Hold nu fast.. Små fine origami trekanter, geniale til en uro, hvis du er sådan én som jeg, der absolut aldrig kan finde én fin uro. Den her kræver farvet papir (der er også et par printables med farvet gradient papir, hvis du kun har hvidt derhjemme - karton er dog nok bedst, så papiret ikke krøller så meget grundet det tynde papir). Der er SÅ meget, en genial blog og alt for meget lir, som jeg er helt oppe at køre over! Afsti-afsted, hvis ikke du allerede er fanget af siden og helt har glemt min! :-)05 oktober 2013

Pimp min sofa

    

    

Jeg blev nødt til at vise dem her (også) - de nye (budgetvenlige) pudebetræk. Jep, webshoppen er udvidet med blødt boligtilbehør af den fine sort/hvide slags. Grafiske fine linjer - eller prikker - som du kan bruge i både sofa og seng.

Se dem alle på webshoppen