Giv din vase en overhaling / DIY

16 februar 2014Det er ikke så'n at kimse af nye farver. De er vel egentlig ikke nye, men nye for mig. På fotoet herover, ser du Sadolin Trend 2014 - deres bud på årets farver, et vældig godt bud, som jeg lige sådan vupti fik benyttet mig af. Jeg har fundet et par sager i hjemmet jeg mente godt kunne trænge til lidt "trend". 
Jeg napper i første omgang vasen, som jeg mest af alt synes har form som en urne - men måske kunne den reddes med lidt maling og kærlighed.... Ikke?

Først malede jeg vasen med farven herunder. Hvid med stænk af grå. Like! Det tog virkelig lige præcis 2 minutter og 31 sekunder at male den, så jeg nåede slet ikke at tage "se lige, jeg kan male og tage billeder samtidig"-fotos. Men jeg formoder, at du sagtens kan forestille dig, hvordan jeg maler vasen...

Efter tørretid fandt jeg en af de oldgamle malerpensler frem, du ved dem fra en pakke vandfarver og lignende, dyppede den i den sorte farve og lavede små "prikker" overalt på vasen. 


Sørg for at vende penslen, så de små prikker bliver forskellige - eller lav dem helt identiske. Jeg overvejede faktisk også, at lave helt bittesmå cirkelrunde prikker overalt. Dét kunne være meget fint!


Næste stop: skammel og potteskjuler!

6 kommentarer

 1. Hvor er den bare blevet flot! Kan virkelig godt lide de tilfældige prikker der er på vasen. Tak for inspirationen

  SvarSlet
 2. Utrolig stilig vasen ble!!

  SvarSlet
 3. Den er da blevet superflot! Har også de samme farveprøver stående men har ikke helt besluttet mig for hvordan de skal bruges endnu... Tak for inspiration :)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det altså fint :) Desuden er det en super cool blog du har :)

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig