En lille tester // Dennis Knudsen

11 marts 2014

Et styks Denise, inklusiv maske - jeg ser ikke sådan altid...

En - næsten - navnebror Dennis Knudsen har lanceret en cremeserie til supermarkedspris. Jeg har været et heldigt asen og modtaget et par af produkterne for at prøve dem af. Det' ka' jeg li'!

Jeg er ikke altid så god til det der med at stå og fjerne make-up om aftenen og de renseservietter der var med i pakken, er nærmest brugt op! DE er GODE! Og jeg er vild med at det er hurtigt overstået med aften-fjerne-make-up-ritualet.Priserne er næsten for fornuftige, så der er ikke nogen kærestemænd der vil undre sig over prisen på madkøbene, hvis du lige hiver et par af produkterne med i kurven, mens du handler! :-)

Udover renseservietterne fik jeg lov til at teste en bodylotion, ansigtcreme og en ansigtmaske med tilhørende plejende creme til bagefter. Favoritten af de andre er bodylotionen, jeg er nemlig en af dem der faktisk godt kan li' lidt duft i det jeg bruger og når der ikke er parabener, så føles det også lidt mere okay.

Lige nu er der endda -25% på hele hudplejeserien i Føtex. Jeg tror liiiiige jeg napper et par pakker renseservietter med hjem næste gang jeg skal derned af... Dovenskab længe leve :-)


2 kommentarer

  1. Hvad koster renseservietterne? Synes ikke jeg kunne se en pris på dem i reklamen...

    SvarSlet
    Svar
    1. Sidst jeg købte, var det knap 30 kr. for en pakke :-)

      Slet

Instagram

© Sirlig