Ferietanker

13 marts 2014

Det er marts, det er sol og jeg glæder mig allerede til ferie med de to finker og ham kærestemanden!

Men hvad skal vi dog? Skal den stå på charter (som vi jo egentlig gerne indrømmer at vi nyder!), sommerhus i Danmark eller en omgang "vi leger sommerferie herhjemme"? Alle 3 kan jo være vidunderlige - men også virkelig øv, at sidde i Gilleleje i silende regn, en hel uge eller 2!
Vi var på Fuerteventura i 2012 med en baby Pixie på 8 måneder og en halvstor My. Det gik godt dernede! Men pyh.. 5 timer i flyver med så lille en putte, dét var lidt hårdt. Det var dejligt på øen! Vi glemte lidt, at vi faktisk skulle hjem igen. Måske er det anderledes i år, Pixie er 2,5 år og kan snildt navigere rundt både på iPad og telefon og et par timers flyvetur kan sikkert gå nemt. Men HVOR skulle turen så gå hen? Gode idéer?I 2011 var vi en uge på Bornholm. Jeg havde aldrig været der før, så det var sjovt at få fiskebuffet i lange baner, røgede sild og selvfølgelig Krølle-Bølle is. Men... 1 dag ud af 7 var der sol. Resten af tiden øsede det ned. Bum. Regn med regn og regn. Not good. Jeg bliver lidt barn og øffer lidt, ved tanken om at det kunne ske igen. Hvis nu der bare var en garanti for, at der var sol og godt vejr i Danmark, så er her jo SÅ skønt at holde ferie! Husker tydeligt ferier i Marienlyst og ved Blåvand, hvor jeg elskede at tulle rundt i sommerkjoler og få grønne knæ.

Sidst men ikke mindst, har vi et hus der stadig er en MASSE at lave på. 3 ugers ferie i eget hjem, med egen arbejdslejr kunne da også være en mulighed....... Ungerne vil elske at skifte fuger, male, ordne have, renovere badeværelse og så i HELE 3 UGER! Succes! Eller....... :-)

Hvad har I af bud derude i blogland? Hvad gør I i år, har du en idé til en rejse, et sted i Danmark/nabolande at besøge eller en god uge derhjemme? Jeg er lidt væk i at jeg vil lidt af det hele - og mest af alt bare slappe af og være sammen med de 3 jeg nu har lavet min familie med :-)

2 kommentarer

  1. Står i samme dilemma, vi har to piger (i skrivende stund er storesøster 3 år og lillesøster 7 måneder) og hælder på en måde mest til et par uger sydpå og så alligevel ikke.....Tænker det kunne ende med en hjemmeferie, evt med nogle indlagte spontane ture ud i landet - med en overnatning eller to her eller der når vejrudsigten og humøret er rigtigt :) Og så ellers strandture, picnic-en-masse, solbadning og vandpjask på altanen og masser af gå- og cykelture og is i rå mængder :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Pyh, det var hårdt at flyve, men skønt på ferien! Alligevel er det altså ikke heeeelt det samme, som en ferie alene, hvor man kan slentre sent ud om aften og komme hjem når man er træt - det er charter, men på børnenes præmisser. Jeg håber at I finder på noget godt, vi er ikke kommet nærmere en løsning :-/

      Slet

Instagram

© Sirlig