Piblende forår

31 marts 2014

Det der vejr! Det gør mig plimmelim og hungrende efter at få forår, lys og nyheder "shoppet", både hjemme og på kroppen.


Vores hæslige "Danske Bank"-wannabe lamelgardiner i blå, i stuen, er endelig skiftet ud med vidunderlige kridthvide perfekte rullegardiner fra Luxaflex som er skåret til VORES vinduer - vigtig, vigtig detalje! Stuen er nærmest mere lys, når rullegardinerne er nede - det giver virkelig en anden fornemmelse i rummet, når der ikke er andet end det hvide stof! Jeg er tæt på at sige, at jeg faktisk elsker det!

I vores gang er endnu et forsøg sat til søs. Sko, tasker og jakker vælter rundt, vi er for pokker jo en familie - så helt ryddet kan her umuligt blive. Aarstiderne er kommet os til undsætning og kasserne stables og bruges til opbevaring af sko. Vi har hver vores kasse! Nu må vi se om det vil fungere, indtil anden løsning findes.


Liiiiidt kluns er det også blevet til - til børnene! Zara, H&M og lækre nyheder fra Karrusella er blevet slæbt med hjem.


Stabl, stabl, stabl! På mandag kommer endnu en leverance fra Aarstiderne, så kommer der endnu et lag her.

Neonorange/pink kondisko, flamingo t-shirt og stjernenederdel fra Zara / Angulus leosandaler og Soft gallery kjole med sort mønster fra Karrusella / Kasket og pudderfarver kjole fra H&M

11 kommentarer

 1. Enig! Jeg kan slet ikke sidde stille i det her vejr. Det hele kribler, ting flyttes rundt og drømme og musthaves vil ingen ende tage;)

  Det ser smukt ud med gardinerne! Vi har også selv fået plissegardiner samt rullegardiner fra Luxaflex og jeg tør godt sige at jeg elsker dem;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det rusker i os mødre :-)

   Fedt! Har du vist dem et sted? Jeg elsker dem også lidt - næsten lige så meget som jeg elsker min mand..... Høhø

   Slet
 2. Ih, hvor er det altså en smart ide med kasserne til sko! Og så har du tilmed ikke rigtigt brugt penge på nye møbler til gangen - smart!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét er det bedste: det var nemt og billigt! :-)

   Slet
 3. Det hat virkelig hjulpet med lyset efter i har fået de nye gardiner :) De er super finde :)

  SvarSlet
 4. Meget lækre gardiner og sikken et skønt lys i jeres stue. Kasserne ser altså fedt ud :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katja, det gjorde virkelig noget for rummet! :-) Kasserne er endda smarte - nu har vi haft det i brug i et par dage og det virker ret godt indtil videre :-)

   Slet
 5. Hvor lækkert, altså!!! Og fed ide med de 'sko'kasser. Har du mon fået min mail/forespørgsel?

  Mvh
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Wuhu! Tak Trine :-)

   Umiddelbart nej, har du skrevet i en kommentar et sted eller..?

   Slet
 6. Tak for en god blog - du har muligvis skrevet det et sted før, men hvor er det sekskantede bord og bordet med marmorpladen fra? De er super fine :-)

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig