Jeg tror at jeg flytter...

20 marts 2014

PH5 // TEKANDE // STOL // KRUKKE // SPAREBØSSE // SOFA // PLAKAT // SENGETØJ // LAMPE // TÆPPE


... og begynder helt forfra, indretningsmæssigt. Sådanne tanker suser ind i mellem forbi i mit hovede. Begynde på en frisk. Igen... Kun i den materielle verden. Måske er det fordi jeg er så skide heldig med min mand, børn og venner, at jeg så ofte har brug for at se, føle, købe, få og ha', alt det materielle? Mega cheasy, men sådan er det måske!

Lige de her sager, dem gad jeg gerne have nallerne i. Flotte, flotte, flotte! Og min egen nye plakat, ville også gå perfetto til det hele. Men.. Det kunne egentlig også bare være ønsker, til vores nuværende parcelhus-liguster-drøm.

Det er ind i mellem rart at drømme, specielt når man ghost shopper og ser den svimlende indkøbskurv vokse af varer: "Arh, jeg har vist ikke lige 286.000 kr. til møbler og pynt". Måske en anden dag.. Måske ikke en dag.

Se lige... Savler helt!

8 kommentarer

 1. ÅH, kan varmt anbefale sengetøjet fra Ellos, det er så flot og blødt og lækkert at sove i!

  SvarSlet
 2. Kender det alt for godt. Har gået og drømt meget om forskellige ting det sidste stykke tid.
  Men tak for inspirationen, der er nu kommet en del mere på ønskelisten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg siger selv tak og håber ikke, at listen er alt for lang :-D

   Slet
 3. Årh, nogle lækre sager! Sengesættet fra Ellos er vildt fint – det samme er din nye plakat. Den ville være pæn på min væg. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de meget søde ord - og ja, jeg er også håbløst forelset i det ombre sengetøj!

   Slet
 4. Hello, I just wanted to say I love this blog, and sirlig shop! Everything you do is so amazing ♥
  bisous from Paris xoxo Yummy Mommy Paris

  SvarSlet
  Svar
  1. Tnx! That's so kind of you to give me that note! I'm glad to hear, that you like what I do!

   Slet

Instagram

© Sirlig