Påske pin's // DIY

06 april 2014

Det bugner af fine påske-sager især på Pinterest. Jeg har fundet et par idéer som jeg smadder gerne selv ville have lavet og vist mit bud på - men det har jeg frygteligt nok, slet ikke tid til - men de er for gode til at holde for sig selv!

Det er ikke det hele der er ren påske - men så er der en kanin, farven gul eller noget med noget man kan spise - og det er sgu nok for at betegne det som påske, ikke?

De fleste kan laves med børn, og så er der selvfølgelig de ting, der godt KAN laves med børn, men hvor man egentlig bare har mest lyst til at lave det, helt selv....

Linket til selve pin'en har jeg lagt på billederne - så klik endelig videre :-)


               
  6 kommentarer

 1. Jeg har aldrig styr på, hvornår der er påske og når aldrig at få pyntet op. Tak for en fin reminder og god inspiration. Jeg må igang med det samme ;-)

  SvarSlet
 2. Påsken har aldrig rigtig sagt mig noget - men jeg er alligevel ret vild med nogle af de forslag du har til pyntning af æg, så måske man skulle prøve :-) Overvejer også at gøre det til en tradition med en lille påskefrokost :-)

  SvarSlet
 3. Haha, hvor gav jeg hurtigt op!! Jeg havde lige nogle æg, som løb over dato igår - men det der med at puste æg, er vist ikke lige mig ;-)

  SvarSlet
 4. ååh suuk hvor er det lækkert - har også allerede pinnet fra dig ;)

  Især hånd kaninen og pirat æggene er skønne!

  SvarSlet
 5. Tak for skøn påskeinspiration :-) Kh. Bella

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig