Favorit barselsgaver / gaveidéer

28 maj 2014


Opdateret 2019 
Der er intet som at møde en lille ny person. Det kan være helt tæt på i familien, eller bare en god kollega der har fået skabt sig et lille væsen. .
En lille gestus i form af en gave til de små nuttede væsner, har vi jo for vane at give her i landet.

Her er et par bud på et par - kønsneutrale - barselsgaver.


En heldragt i en dejlig blød udgave. Grå er altid et sikkert valg, men tag endelig en fin blød dragt med striber - det kan de fleste mødre også overskue på deres lille ny. Et råd er, hold dig fra andet print. Jeg ved at man siger det er tanken der tæller, men det ER jo også dejligt, at give en gave som den lille kan bruge og forældrene glædes ved at give dem på. Print er ikke for alle.

Et godt bud er den her fine dragt fra Joha i uld. Og med en lille lækker ansigtscreme til moderen og et stort kram til faren (okay, også til moren), så er det et bud på en virkelig god barselsgave.
Bidedyr som Sophie Giraf er en klassiker! Men der er også mange andre fine bidedyr på banen nu. Danske Tikiri, Oli & Carol fx. - herhjemme er de små bløde figurer blevet brugt længe. Og i badet er de også vældig gode.
Suttesnor af læder – det lyder dekadent. Det er det også! Og den er skøn! Blød, holdbar og en kæmpe hjælp til forældrene.
Fødselstavle – en meget personlig gave! Den søde hval kan du få barnets navn og data tilføjet. Der er kanin, regnbue og blæksprutte i samme serie.
En Jellycat kanin kan man næsten ikke komme udenom. De er 100% nusseklar, vildt bløde og kommer i et væld af farver og størrelser, så der er noget til både den farveglade og den med hang til den rolige palette.
Sengetøj - åh, at svøbe sådan en lille mini trygt og godt i en omgang øko-bomuld. Det er altid godt med lidt praktiske sager til den lilles kommode.

Hvad er der ellers af sager man kan give det nyfødte barn? Hvad har du været glad for at få - eller give - i gave? 6 kommentarer

 1. Det hjemmestrikkede svøb i uld/silke var den gave jeg blev mest glad for ♥.
  Senest har jeg selv givet giraffen Sophie i barselsgave :-).

  Jeg bliver helt skruk ;-)...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg sagtens forestille mig, sådan et svøb bruges jo også i mange mange år :-) Sophie Giraf er nærmest ALTID et hit!

   /Denise

   Slet
 2. Jeg har fået et babyhåndklæde og en hjemmelavet uro. Utrolig dejlige gaver. Inden jeg selv blev mor gav jeg næsten altid baby sengetøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ting som man absolut også har brug for :-) En uro der er hjemmelavet, hvordan så den mon ud? Jeg har faktisk også oftest givet et fint sæt sengetøj :-)

   Slet
 3. Jeg har fået en fotobog med mine familiebilleder. Kan varmt anbefales :)

  SvarSlet
 4. Da jeg fik nr. 2 fik jeg en diaper cake (hedder belkager på dansk) af mine veninder. Det var simplethen bare så dejlig en gave, fordi der var så mange ting i som vi kunne bruge til Anna.

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig