Favorit barselsgaver // gaveidéer

28 maj 2014


Der er intet som at møde en lille ny person. Det kan være helt tæt på i familien, eller bare en god kollega der har fået skabt sig et lille væsen. Jeg kan ind i mellem godt tænke "bare det var mig!" - også selvom jeg har haft glæden af det både i '07 og '11 at få en mini-me i armene.En lille gestus i form af en gave til de små krapyler, har vi jo for vane at give her i landet. Her er et par bud på et par - kønsneutrale - gaver.
1. Milestone Baby card (dansk/engelsk) 179,-2. Heldragt, grå strik 500,-3. Sophie Giraf 179,- (absolut "must have"!)4. Fødselstavle, forskellige motiver, 200,-6. Jellycat kanin 169,- 5. Stofbleer 3-pak, Soft Gallery 200,-7. Quiltet tæppe, baby dot 599,- 8. Mokkasiner fra Mini Mocks 330,-
Hvad er der ellers af sager man kan give det nyfødte barn? Hvad har du været glad for at få - eller give - i gave? 6 kommentarer

 1. Det hjemmestrikkede svøb i uld/silke var den gave jeg blev mest glad for ♥.
  Senest har jeg selv givet giraffen Sophie i barselsgave :-).

  Jeg bliver helt skruk ;-)...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg sagtens forestille mig, sådan et svøb bruges jo også i mange mange år :-) Sophie Giraf er nærmest ALTID et hit!

   /Denise

   Slet
 2. Jeg har fået et babyhåndklæde og en hjemmelavet uro. Utrolig dejlige gaver. Inden jeg selv blev mor gav jeg næsten altid baby sengetøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ting som man absolut også har brug for :-) En uro der er hjemmelavet, hvordan så den mon ud? Jeg har faktisk også oftest givet et fint sæt sengetøj :-)

   Slet
 3. Jeg har fået en fotobog med mine familiebilleder. Kan varmt anbefales :)

  SvarSlet
 4. Da jeg fik nr. 2 fik jeg en diaper cake (hedder belkager på dansk) af mine veninder. Det var simplethen bare så dejlig en gave, fordi der var så mange ting i som vi kunne bruge til Anna.

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig