02 maj 2014

Frøken platfod // sko og sommerlir

Efter indlægget hos Pralerier omkring fodtøj, tænkte jeg faktisk på, hvad jeg putter på fødderne. Det gælder sig hos mine to krebinetter og helt ego, også jeg selv!

Børnene er det oftest ret vigtigt for mig, at skoene er ordentlige, gode at gå i, helt absolut også nemme at tage på - og af (buh, det kan også bide sig selv bagi ind i mellem!).

Lille Pixiedyr har fået de flotteste Angulus med leopardmønster, købt hos Karrusella. Udover dem har hun farvestrålende kondibørger fra Adidas med velcro! Genial opfindelse jo!
Mynthe - som er noget større - har fået fine sandaler fra Bisgaard fundet hos House of Kids . Æv, jeg gad også godt selv have dem, hvis jeg bare ikke havde så grimme tæer!

De er super fine, eneste minus var at selve remmen rykker sig i brug. Det blev løst ved at tage remmen ud og "låse" den i mellem et par stykker læder på skoen - svært at forklare, men jeg forstår! HahaMen hvad med mig selv? Jeg ved ikke hvad det er, om det reelt er et problem eller om jeg bare er en kvinde. Jeg er en sucker for sko - helst vildt billige, bare de er pæne! Mine tanker kræser ikke om et bestemt mærke, de kan sågar findes i Bilka, såvel som i Kassandra!

Det handler om én ting for mig: udseendet. Selvom mine fødder helt sikkert - hvis de kunne tale - ville be' om Ecco eller andre absolut gode mærker (og med tiden også med pæne modeller så'n... ind i mellem....), så kan jeg ikke.I år har jeg til min store forskrækkelse opdaget, at jeg har brugt 400 kr. på "tøfler" - og de er alle de billigste fra H&M. Yikes. Men det er dem jeg vil ha' i år - og sådan bliver det. 2 par sko har overlevet fra sidste år. Jeg drømmer dog liiiige om et par ekstra sko med snøre, til de koldere aftener. Der ville et par fine fra Anniel være en drøm!

Ovenover er et samlet foto af skoene. De sorte og leopard espadrillos kan findes online her. De sorte, samt brune, med hulmønster er også fra H&M og ligger desværre ikke online.

De fine grå med sten på, købte jeg for et par år siden i Bella Centret til noget outlet. Mærket er Naughty Monkey - om de findes og hvor de findes, det ved jeg desværre ikke. De er fantastiske og passer vildt godt til en varm strand og brune sommerben - hvilket jeg slet ikke har noget af, men bruger dem alligevel!

De sidste ballerinaer med laksnude er et par cheap-ass ballerinaer købt i et "shit-jeg-har-taget-for-høje-sko-på-mens-jeg-shopper"-sko, købt i Las Vegas. De minder enormt om Stylesnob og Pretty Ballerinas i kvalitet og udseende, trods jeg slap med $9 og fik samtidig presset en kupon med i posen.


Men Anniel... Suk.. Fine fine sko! Desværre et begrænset udvalg her i Danmark. På deres website er det muligt at falde i svimer over en masse fine sko! Herunder et lille udpluk. Alle skoene - samt flere - kan findes på annielmoda.com1 Comment so far

  1. Uha, jeg kan slet ikke måle mig med dit udvalg. Til de meget varme sommerdage har jeg klip-klappere (et par), et par wedges sandaler fra Ecco (hehe - de er høje, så det bliver til pænere brug) og et par læderstropsandaler i brun fra 2009 købt i Bianco, og de holder stadig, selvom de er blevet brugt grundigt siden købet. Kr. 200, slap jeg vist med på sommerudsalget for snart 5 år siden.
    Det er, hvad jeg kan mønstre på sommerskofronten - sørgeligt men sandt.

    Jeg drømmer om ballerinaer, men en høj vrist på især venstrefoden sætter en stopper for det, for skoene ser helt forkerte ud til mig. Espadrillos er mig en glæde at se være kommet tilbage i den grad, som de er, for det fungerer for mig. Et par af dem må jeg på udkig efter.

    SvarSlet