Kærlighed & kildevand

10 maj 2014

Indlægget inderholder anmeldelse af sponsorerede varer. Udtalelser er dog lige fra hjertet.


Jeg er (også) en af dem, der virkelig forsøger at holde det på et minimum med alt det sukker og søde sager. Jeg er alligevel også bare en af dem, der absolut ikke kan undvære det helt. Haven bugner af rabarber og jeg høstede en stak (med le og det hele! Næsten), til brug i en lille bitte mikro kagetærtecrumble. Den blev til, og den var god! Jeg lavede en bananpandekagedej uden sukker, mel og mælk og tilsatte lidt ekstra æg, loppefrøskaller og en masse hakkede mandler og ægte vanilje.

Det var et forsøg og selvom det er sjældent set her hos mig, så lykkedes den! At den blev peppet op med flødeskum gjorde den virkelig ikke ringere.

For et par uger siden snart, blev der leveret en kæmpe kasser læsset med Egekilde Fruits - en ny drik med god smag og kun halvt så meget sukker som i en normal sodavand. Der er 3 varianter: Jasmin & fersken, pære og tranebær.

Jasmin og fersken-samgen er den eneste jeg synes har en "ny" smag - den blev også favorit hos børnene sådan meget vupti! Pære minder mig om en klassisk sød cider - men igen med mindre sukker. Ved at flere har smagt dem - har I mon en favorit? Tranebæren synes jeg var meget diskret i samgen, så jasmin og fersken som er stik modsat, meget "parfumeret", vinder 1. pladsen herhjemme :-)

Og bare lige som en lille bitte servicemeddelse, uden der går alt for meget virksomhedspolamyk i det: du har mulighed for at nappe et rejsegavekort på 25.000 kr. ved at deltage i konkurrence hos Egekilde - følg med på Facebook - bare tanken gør mig lidt vild, gad godt en lille bitte safaritur, med hat og hele gøjemøget!Både svigerforældre og andet familie og venner har fået en lille tår med sig ved besøg. I dag stod min mor for skud, men der blev leget så meget med Barbie og ædt kage, at vi helt glemte Egekilden. Og et grin blev det også til, som billedet vist ret tydeligt viser. Lille Pi morede sig i hvert fald.

Men... Så er der lidt drikkelse tilbage til mig, når det i aften går løs med det famøse Melodi Grand Prix :-)

Ønsker en god weekend til dig der læser med :-)

7 kommentarer

 1. Hejsa! Dejlig blog du har :) Hvor er dine smukke glas fra?

  Mvh Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/00208788/

   Slet
 2. Det ser vel nok dejligt ud. Det er altid skønt, når man selv har ting i haven, som man kan bruge.

  SvarSlet
 3. Hej, jeg vil også meget gerne vide hvor dine glas er fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/00208788/

   Slet

Instagram

© Sirlig