13 maj 2014

UdskudKameraet bugner af fotos, som gang på gang bliver kasseret. Specielt når det handler om fotos af hende trutten der skriver her bag skærmen - jeg får tit at vide at jeg er viiiildt fotogen! Jo tak! Problemet er bare, at før der er ét godt foto, skydes der ca. 663 stykker FØR det. Det' ligemeget! Bare der er ét godt, så er det besværet værd :-)

Her er et par "sorte får" af mit job - mit sted, hvor jeg leger med computer (jep, jeg leger bare), pakker, dimser og dutter. Alle de fotos, som altid bliver smidt ud. Måske kan de give en anden stemning, med en smule redigering? Her er der tonet lidt ned for farven. Et lille kig, på mit sted, samlet i et par (ud)skud, som ellers ville være røget i den virtuelle skraldespand.

2 Comments so far

  1. Sikke nogle fine udskud, en helt særlig stemning de giver. Mvh Mette

    SvarSlet
  2. Fine udskud og lækker stemning :) Den er skøn den store dråbe!

    SvarSlet