Sådan tegner du dit eget stel / DIY

12 juni 2014Jeg har gjort det før og jeg gør det igen - og igen!

Det nyfundne, brugte porcelæn fra genbrugsforretningen, får sig en omgang her i huset. Det er så nemt og det er så sjovt, at se det forvandle sig lidt! Jeg har igen igen valgt den sikre sorte porcelænspen at tegne med, mest fordi jeg har dårlige erfaringer med dem med farve.

Mit mønster er tilpasset mig: jeg kan ikke holde min hånd rolig. Derfor er "prikstreg" mønstret lige i dag, min favorit! Derved kunne jeg også lige få bikset et lille sæt sammen.
Det er jo egentlig lige så simpelt som det lyder: mal og vent.

Selvom der står på min pen, at det hærder ved luft, efter 72 timer, så vælger jeg at smide det hele i ovnen på 150 grader i en halv times tid. Så er jeg i hvert fald sikker på, at det er tørret op. Der står vejledning ved den porcelænstusch der købes. Den jeg har brugt, er fra Panduro Hobby, jeg ved dog at de fås i de fleste hobbyforretninger og også online. Jeg gav omkring 40 kr. - og den har klaret ret meget porcelæn efterhånden :-)

8 kommentarer

 1. Hvor er det fint, fed idé:-)

  SvarSlet
 2. Så fint :) Super god ide!

  SvarSlet
 3. Det vil jeg altså også prøve det er så fint og enkelt :)

  SvarSlet
 4. Ih hvor er det fint! Det tror jeg da at jeg må prøve!

  SvarSlet
 5. Tror du det ville holde til fx middags tallerkner som man bruger bestik på? ✌️😁

  SvarSlet
 6. Hvor ser det vildt godt ud. Det er utroligt der ikke skal mere til at få det til at se eksklusivt ud. Tak for inspirationen

  SvarSlet
 7. Nice page and i like blogwalking

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig