Finsk sauna i stuen / new in

05 juli 2014


Bag sofaen manglede vi noget for at fjerne den mørke "væg" af stof. Ikke nok med at det skulle være pænt, det skulle også være nemt og til en fin pris, da jeg er sådan en, som ret tit skifter indretningen ud. IKEA reddede mig - igen. Den fine træbænk MOLGER til 199,- stykket fungerer så fint, og så kan den holde til at blive siddet på! Mega win-win.

Den står vældig godt fast, så der er ingen fare for, at alle mine dyrbareste ting - altså dem inde på hylderne - falder ned ;-) Høhø

De må også være fine at bruge som siddeplads omkring spisebord i en lejlighed med kneben plads, som entrémøbel eller langs en væg for at gøre en lav reol. Jeg vil næsten også tro, at de kan stables.Lidt fint blev det da - trods "saunastemningen" :-)

11 kommentarer

 1. Det ser helt vildt godt ud! En god idé at bryde mørket på den måde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. bryde mørket, det lyder jo helt tosset :-D Bryde det mørke ;-)

   Slet
  2. Haha tak! Jeg forstår hvad du mener :-D Ja og 600,- bobs er lige til at klare for en "væg" man kan sidde på :-)

   Slet
 2. Det ser vildt godt ud - god idé!

  SvarSlet
 3. det ser virkelig fint ud! En super god idé. Tak for inspiration :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt med din kommentar, tak, det er fantastisk med læsere der er så positive! :-)

   Slet
 4. Det var da en vildt god idé Denise! Den ryger lige en tur på pinterest, så den kan blive husket til når jeg engang får et sted at bo hvor jeg kan have en sofa.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sine - har du ingen sofa? Det lyder skræmmende... Eller :-) Hehe

   Slet
 5. Må jeg spørge om det er den i Birk fra Ikea?, jeg synes din ser mørkere ud end når jeg kigger i Ikea. JYSK har også en der ligner, som Boligmagasinet har lavet en DIY på i et af deres seneste numre. De ligger malede plader på "hylderne", det ser nu også fint ud ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er MOLGER i birk fra IKEA. Jeg forventede den også MEGET lysere, det var udstillingen også - men dem jeg pakkede ud, var i den her mørkere tone. Men de er rigtig fine og virker ret solide, ift. hvor de kommer fra. Det er ikke fra Jysk. Den her har lameller, det har JYSK-reolen ikke

   Slet

Instagram

© Sirlig