V/I/N/D / Printic / fine fotos fra mobilen (afsluttet)

08 juli 2014


Vi har længe haft små Instagram-fotos hængende i vores lange gang. De var dog lidt små, så nye måtte til. Printic har jeg fået 20 billeder hos og de er virkelig fine! God god kvalitet, god størrelse, præcis som poloraid fotos! Det kunne være lidt hyggeligt, at få fyldt HELE gangen ud med dem en dag - Pixie nyder at gå og kigge på dem og dét er skønt. Det koster 9€ for 20 stk., der er dog tit ekstra fotos at hente, rabatter ved større køb og rabatkoder til venner.

Det hele foregår via mobilen, så app'en skal hentes - og de fotos du skal have printet, skal også være tilgængelige fra din mobil. Men det var VIRKELIG nemt - og du kan endda tilføje tekst, på det hvide felt under fotoet, før print!

Jeg har været så heldig, at jeg må udlove en omgang fotos til en heldig læser her på bloggen - så hvis nu du fik præmien, hvad ville du så bruge de fotos til? På væggen med dem som jeg? Skal de i album? Eller gives væk som små minder til folk du har omkring dig? :-)

Skriv din kommentar i feltet herunder for at deltage  - husk din mail (notér den gerne således: navn (a) gmail . com  hvis du er bekymret for opsnapning fra robotter), og jeg finder en vinder ligeomkring d. 22. juli :-)

42 kommentarer

 1. Jeg har længe tænkt præcis det samme. Jeg skal bruge dem til at pynte hjemmet med de billeder vi aldrig for kigget på, fordi de kun ligger på telefonen. Fx skal der lidt flere billeder op i mit syrum af de skønne ting jeg har syet i tidens løb.

  SvarSlet
 2. Hvis jeg så heldig at være den der vandt, ville jeg få printet billeder fra nogle af mine rejser. Så kunne de komme til at pryde mit soveværelse, som lige nu har lidt bare væge.

  SvarSlet
 3. Har luret lidt på Printic og de andre smarte apps med samme formål og synes ideen er helt igennem genial. Mest fordi så bliver billederne set. Er jeg den heldige, så vil jeg pynte børnenes værelse og vores soveværelse med billederne...

  SvarSlet
 4. Åh hvor fint! Et par af dem skal erstatte dem vi har på køleskabet (de er efterhånden flere år gamle), nogle kan komme i barnets bog og resten sendes til venner og familie med en lille sommerhilsen.
  God sommer.
  PS fed idé med hjul under sofaen i sidste indlæg! Nu drømmer jeg ikke bare om en have, men om en have med en sofa i;-)

  SvarSlet
 5. Jeg tror jeg ville samle dem til en lille bog ungerne selv kan læse - der er ikke noget bedre end billeder af sig selv synes Viggo ;) og så mangler vi jo Martha på væggen, så det er også et must :) jeg krydser fingre :)

  SvarSlet
 6. Sikke en fin idé. Jeg ville bruge mine i forbindelse med mit kommende bryllup til august. Enten til at få fremkaldt nogle af de billeder, gæsterne går og hapser med deres mobiler (som jeg så kan få tilsendt) eller til en del af morgengaven til ham den søde, hvor jeg ville lave et lille album med fælles minder fra de sidste par år. Havde desværre ikke smartphone for otte år siden, så jeg kan ikke få billeder med helt fra starten af forholdet :-)

  /Line

  SvarSlet
 7. De skulle helt klart sendes til folk, som vi har kære. Gode gammeldags kurverter, der gemmer på en lille hilsen og en kærlighedserklæring tilsat fine små kvadratiske billeder.

  candmorblog (a) gmail . com

  SvarSlet
 8. Årh hvor fint, jeg ville også gerne have nogen op på væggen eller opslagstavlen ved mit skrivebord :-)

  SvarSlet
 9. Der er bare noget helt vildt skønt over at stå med sine Instagram-billeder i hånden. Man får mere ud af dem, når de kommer ud af telefonen. Jeg har også haft stor glæde af en lignende tjeneste, nemlig Printagreat. Her kan man også få sine billeder på lærreder (så de kan komme i en træramme, fx), dog vil jeg anbefale, at man holder sig inden for størrelsen 20 x 20 cm :-)

  SvarSlet
 10. Det er da en fin ide! Det må jeg prøve.. Er nemlig lige flyttet hjemmefra, og væggene på mit (lille) kollegieværelse er ret triste og tomme at kigge på. Det er en god måde at pynte væggene på, og så helt uden at ødelægge dem ;-)

  / Rebekka

  avigrafik (a) gmail . com

  SvarSlet
 11. Jeg kunne godt tænke mig at lave en collage bag vores spisebord på den sorte væg i køkkenet :)

  SvarSlet
 12. Beundre virkelig den ide, med din væg! Kunne sagtens finde på det samme, for gal de er skønne i størrelsen de billeder!
  Ville bruge dem, på en af es meget bare vægge i stuen tror jeg :)

  Tmluplau (a) hotmail.com

  SvarSlet
 13. Hvis jeg var så heldig, ville jeg bruge dem til en væg (måske trappen) eller som en lille "bog" til uge-billederne af min datter, som jeg har fra hun blev født og til nu (knap ti måneder) :-)
  /Maria
  maria (a) ikud.dk

  SvarSlet
 14. Jeg vil uden tvivl hænge dem på væggen. Om lidt kommer lille Hugo til verden og glæder mig til at kunne forevige det.. Eftersom billeder som ligger på diverse digitale devices har tendens til enten at blive glemt eller blive væk, vil jeg meget hellere printe dem ud. De bedst skal op på væggen og senere hen i fotoalbummet :-)
  Bjs_bis (a) hotmail.com

  SvarSlet
 15. Sikke en fin give away. Hvis jeg vinder skal billederne bruges til mine pigers bøger om deres første år.
  Tina4ever19 @ hotmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg tror at de skal i album. Min datter er snart to år, men vi har ikke fået lavet en fin album til hende :(, så det kunne være en god start :)

  SvarSlet
 17. Jeg ville hænge dem på væggen ved vores trappe til første salen :)
  Julie (j.rindom@gmail.com)

  SvarSlet
 18. Jeg ville hænge dem på væggen ligesom dig. Det ser smaddergodt ud. :)
  Kh pernille
  (Pernillealbrechtsenchr@hotmail.com)

  SvarSlet
 19. Jeg vil tage en masse billeder af vores lille søn, som forhåbentlig får lyst til at komme ud af babyhulen inden for den næste uge... Billederne vil jeg dele ud til bedsteforældre, mostre og onkler :-)
  Kh Anja

  SvarSlet
 20. Åhh jeg har lige været I KBH på mostertur med min sejeste 7 årige nevø -der er minder der helt sikkert skal printes ud og gives til ham så han kan fortælle sine brødre og venner om besøget på dronningens slot, den blå planet og det at sove på hotel!

  SvarSlet
 21. Ville skynde mig at fremkalde billeder af min lille søn og bruge dem som dekoration til hans barnedåb midt i august. Krydser fingre.

  Kh Vita / vitamogensen@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Sådan nogle kunne jeg enormt godt tænke mig til en lille billervæg. Krydser fingre.
  Mvh Sara // sarakpihl@gmail.com

  SvarSlet
 23. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 24. Ihhhhhhhhh! Det vil jeg vildt gerne vinde.
  I vores køkken har vi lige en plads klar til dejlige billeder. De hænger vildt flot i en firkant hos dig :)
  Hav en dejlig sommer med din famile.
  De bedste hilsner fra Dianna
  (s.dianna@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Jeg har længe gået og overvejet at få printet nogle af mine instagram-foto og at vinde ville være en god mulighed for at komme i gang. Jeg ville hænge dem i køkkenet, så jeg hele tiden kan kigge på mine små, gyldne øjeblikke,

  SvarSlet
 26. Åh, ja, til væggen! Vi er lige flyttet i hus og her er så meget vægplads! Det er en GOD idé, det der! :-)
  kh Mai / maiodgaard (a) gmail.com

  SvarSlet
 27. Helt sikkert på væggen!!! Vi hr lige renoveret vores overetage og den er fuld af hvide vægge. Det ville se så fedt ud!
  Kh Anne annehammersholt@gmail.com

  SvarSlet
 28. Åh kunne jeg godt håber på jeg vandt. Har fine, men absolut tomme vægge, i vores ny indkøbte hus:) Vh lisaschultz10@yahoo.dk

  SvarSlet
 29. Nice post,, i'm very enjoyed to visit this site :D

  SvarSlet
 30. Det er en virkelig fin idé med vægcollagen, men jeg ville helt sikkert bruge dem som små kort på gaver og blomster. Det gør indpakningen lidt mere personlig.
  Kh Stine.
  Min mail er: stineella (a) hotmail . com

  SvarSlet
 31. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 32. Jaaaaaa, det er DET jeg skal have hængende i soveværelset. Har for nyligt byttet rundt på værelserne (børnene skal jo have det største og bedste) og jeg har ikke kunne lure hvad der skulle være på væggen over vores seng - men det er da en række fotos af de fornævnte unger, lidt venner og måske ham den lille pjuskede.... Fingers X fra nattaliehartwig @ gmail . com

  SvarSlet
 33. Uhh jeg har netop lige tænkt på, at vi skulle have bestilt en masse billeder til vores nye hjem. Der er en dejlig lang væg ved trappen til 1. salen, så det ville se super fedt ud med en masse IG-fotos dér.
  Skøn give away :-)

  Hilsen

  Marianne @ cordsen.net

  SvarSlet
 34. Det ser også bare så godt ud i jeres gang med de billeder :0) Vil rigtig gerne deltage :0)
  Kh. Katjaastrup@hotmsil.com

  SvarSlet
 35. Jeg ville bruge billederne som en uro til min datters legehjørne 👍

  Ckolding@hotmail.com

  SvarSlet
 36. Dem ville jeg gerne vinde..:) Og enten ha' dem på væggen sammen med dem vi har i forvejen - eller i pigernes fotobøger..
  Kh. Anne

  SvarSlet
 37. Ja tak, jeg vil gerne vinde :)

  hannerebekka.r @ gmail.com

  SvarSlet
 38. Tænker umiddelbart også i min gang, når den snart er blevet pudset og malet.. Og måske nogle enkelte i stuen.. Og ja der var nok mange steder jeg kunne finde plads til sådan nogle fine små billeder😉

  SvarSlet
 39. Jeg er så heldig at jeg for 4 måneder siden blev en baby rigere😜 det betyder at mobilen er fuld af billeder af det lille menneske og det ville være så fint at få nogle af dem ud på print i stedet for bare at ligge der på mobilen. Måske de skulle op på væggen og sidenhen i hans eget lille album, måske direkte i album. Under alle omstændigheder ville det være så skønt at få dem på print så de kunne tages frem igen og igen - og jeg ville forelske mig lidt mere hver gang!

  SvarSlet
 40. Hejsa. Sikke en skøn giveaway, den håber jeg at vinde for så vil jeg bruge billeder til at hænge på væggen som du har for det ser super fedt ud :-) Så træk endelig mig. Mvh Betina (btg@turbopost.dk)

  SvarSlet
 41. Ville pynte i vores nye alrum, som vi har brugt hele 4 mdr på at bygge om og nu er pengekassen altså ved at være tom.
  Karin.v(@)aol.com

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig